logo

TÜGVA Mahallelere İniyor!

TÜGVA Mahallelere İniyor!

TÜGVA Mahallelere İniyor!

Türkiye Gençlik Vakfı kuruluşundan bugüne kadar hızlı bir şekilde ivme kazanmaya başladı. TÜGVA gençlere ne kadar değer verdiğini yaptığı projelerle ispatlamaya devam ediyor.

TÜGVA; yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip vakıfçılık modelidir. Vakıfçılığı iyi bilen genç kadrolara yer verilerek, sevilen ve seçilen hatta çalışmalara hız katan yönetimi ile Kağıthane TÜGVA İlçe Temsilcisi Fatih Yazıcı’nın Başkanlığı’nda sürdürülen bu gönül birlikteliği artık 19 Mahalle’de harekete geçiyor.

Başkan Fatih Yazıcı, genç, dinamik ve günümüz gençlerine sağlam adımlar atması için onlara ulaşabilmenin öneminden bahsederek, “TÜGVA merkezde iyilik, hukukta insanlık, davada bilinçlik ve şuurunu gençlerimize okullarda aşılayıp, aydınlık yarınların Türkiye’sine yeni taşları koyacak nesiller yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.

2017 yılına damga vuran Yazıcı’nın TÜGVA Temsilcisi olarak atanmasının üzerinden 7 ay geçti. Bu süreçte istikrarlı bir şekilde haftanın ilk günü olan Pazartesi günleri, gençlik buluşmaları kapsamında konuk misafirler ve hatipler davet edildi, sohbetler yapıldı ve halen de devam etmektedir. Hoşsohbet buluşmaları, tarihi ve kültürel geziler, eğitici ve öğretici programlar düzenleyerek genç kitlenin arkadaşlık çevresini ortak bir noktada buluşturdu. TÜGVA, Kağıthane’de bulunan bütün okullardaki öğrencilerle beraber ortak projeler yapmaya da devam etmektedir.

Yine genç nüfusun yoğunluk olduğu Çağlayan ve Talatpaşa Mahallelerinde açılışı yapılacağı planlanan TÜGVA Mahalle Temsilcilikleri ve Kütüphaneler yeni nesil gençlerin ilgi odağı olacağı gözüküyor.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » »
1183 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.