logo

Türkiye’nin İlk Kampüs Ofisi Kağıthane’de

Türkiye’nin İlk Kampüs Ofisi Kağıthane’de

Türkiye’nin İlk Kampüs Ofisi Kağıthane’de

premier kapmus ofis kagithane

2011 yılında Sadabad Vadisi imara açıldıktan sonra Kağıthane gelişime başladı. Ulaşımı kolay, tünel ve metro bağlantıları olan bölgeye gelecekte 5 üniversitenin de taşınmasıyla Kağıthane, konut, eğitim, ofis ve eğlence birimleri ile özel bir ilçe haline geliyor…

Olsa olsa Amerika’da olur dedirten Kampus Ofis Kağıthane’de!

İş dünyasında yeni Maslak olarak kabul edilen Kağıthane’de 20 dönüm arazi üzerinde 150 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçen Premier Kampüs Ofis, tüm sosyal olanakları bünyesinde bulunduran konsepti ile iş dünyasının yeni trendi olacak.
 
FerYapı Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesi olan Premier Kampüs Ofis’i dünyanın en önemli mimarlarından Julien De Smedt tasarladı. Toplam 58 bin metrekare satılabilir alanı, 4 bin 200 metrekare kiralanabilir alanı bulunan projenin Aralık 2015’te teslim edilmesi planlanıyor.

kağıthane premier kapmus

Ne kadarlık bir alana, nasıl bir ofise ihtiyacınız varsa bunun çözümünü sunan Premier Kampüs Ofis’te kendi lobisine sahip, özel girişli 10 bin metrekarelik genel merkez arayanlar için de çözüm bulunuyor. Projede kat ofisleri kadar en üst katlarda yer alan dubleks ofisler 5 bin 600 metrekarelik terasları ile muhteşem Sadabad manzarasıyla iş yaşamınıza bakışı değiştirecek. 

Premium Kampüs Projesi, cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi sınırsız olanaklar sunuyor.

FerYapı’nın Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşımı metodu ile hayata geçirdiği projede büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, cafe ve restoranlara da yer veriliyor. 

6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan’da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunurken, Kampüs Bahçe ise Canteen, Fit Stop, Break Room, açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekanı ve yeşil alanları ile Premier Kampüs Ofis’te hayatı renklendiriyor.

fer yapı premier kapmus ofis

2010 yılı Nisan ayında sektörde fark yaratan projelere imza atma hedefiyle yola çıkan FerYapı; farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurulu çalışma anlayışıyla Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu dünya standartlarında projeler üretiyor. Sektörün en prestijli projelerini hayata geçirmek için mimari sanatla özgün, modern ve mükemmeliyetçi bir anlayışla projeleri tasarlayıp gelecek nesiller için de kalıcı eserler yaratıyor.

Kuruluşunun ilk yılında itibaren, toplam değeri 200 milyon doları bulan, 300.000 m2’lik toplam inşaat alanına yaptığı projeler ile sektöre sağlam temeller atan FerYapı, Türkiye pazarındaki lider şirketlerden biri olmayı hedefliyor. İstanbul’da Kağıthane, Kartal, Basın Ekspres Yolu ve Bomonti gibi yatırım açısından gelecek vaad eden bölgelerde markalı projeler gerçekleştiren FerYapı’nın hayata geçirdiği projeler arasında Türkiye’nin ilk küçük metrekareli, nitelikli A+ ofis konseptine sahip projesi iTower, Basın Ekspres Yolu’nda İstWest, Anadolu Yakası’nın en önemli lokasyonlarından biri olan Kartal’da konumlandırılan Mai Residence ve Merter’de yükselen Parima Residence bulunuyor. 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2463 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.