logo

Türkmenler Kuaför Salonu Dualarla Açıldı

Türkmenler Kuaför Salonu Dualarla Açıldı

Türkmenler Kuaför Salonu Dualarla Açıldı

Yeni Türkmenler Kuaför Salonunda müşterilerine daha iyi hizmet sunmak isteyen Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Türkmen, 3 Aralık Cumartesi günü Saat:14.00’da muhteşem bir açılış yaptı.

Türkmenler Kuaför’ün açılışına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, Kağıthane Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Nurettin İstanbullu, Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Kasapoğlu, esnaflar, dostları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hüseyin Türkmen ve Oda Başkanları birlikte kesti. Dualar edildi ve ikramlar yapıldı.

Emniyetevleri Mahallesi, Emniyet Caddesi, Taşkent Sokak, No:3 Çeliktepe’de açılan yeni kuaför salonu yeni konsepti ile beğeni topladı. Ferah bir ortam, şık bir tasarımla müşterilerine hizmet verecek olan Türkmenler Kuaför Salonuna 0212 283 85 76 telefondan ulaşabilir, yerinizi ayırttırabilirsiniz.

Hasbahçe Gazetesi olarak Hüseyin Türkmen’e Yeni Türkmenler Kuaför Salonunun hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, kendilerine helalinden bol kazançlar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1331 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.