logo

URSİAD Ömer Faruk Bahçivan’a Teslim

URSİAD Ömer Faruk Bahçivan’a Teslim

URSİAD Ömer Faruk Bahçivan’a Teslim

Şanlıurfalıların İstanbul’daki en saygın STK’sı olan ve bir süre önce kurulan Urfalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (URSİAD) 1. Olağan Kurul Toplantısını, Bahçelievler’deki Şanlıurfalılar Derneği’nde gerçekleştirdi.

1.Olağan Kurul Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Divan Başkanlığı’na seçilen Ali Rıza Küçükler, Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Av. Müslüm Kayacan, Milletvekili aday adaylarından Nabi Kırmızı ve Galatasaraylı İşadamları Derneği Başkanı İbrahim Hatipoğlu’nun konuşmalarından sonra seçime geçildi. Divan Kurulu Başkanı kendilerine iletilen tek listedeki isimleri okuyarak oylamaya gitti. Yapılan açık oylama sonucu başkanlığa Ömer Faruk Bahçivan seçildi.

URSİAD Başkanlığına seçilen Ömer Faruk Bahçivan, yaptığı teşekkür konuşmasında “Genel Kurul Toplantısına gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Bizlere olan güveninize layık olmaya çalışacağız. Benim ve arkadaşlarımın omuzlarına zor bir görev yüklediniz. Ancak Allah’ın izni ve Şanlıurfalıların desteğiyle bu yükün altından kalkacağız. En kısa zamanda gerçekleştireceğimiz ilk toplantıda görev bölümü yapacağız. Toplantıda ayrıca yol haritasını belirleyerek kısa, orta ve uzun vadedeki projeleri masaya yatıracağız” dedi.

Bahçivan, “Hem Şanlıurfa’nın hem de Türkiye’nin daha iyi yerlere gelebilmesi için genç nesle önemli görevler düşmektedir. URSİAD’ın bünyesinde Gençlik Platformu da oluşturacağız. Ayrıca Şanlıurfalı Sanayici ve İşadamlarına layık bir dernek merkezi tespit edip faaliyetlerimizi orada sürdüreceğiz” dedi.

Kongre çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

URSİAD Yönetim Kurulu Listesi:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Başkan Ömer Faruk Bahçivan, Adnan Şansal, Fehmi Aslan, Ahmet Al, İsmail Yılmaz, Salih Güloğlu, Ahmet İpar, Hıdır Faruk Tepret, Kenan Altun, Aslan Akyürek, Mehmet Çavuş, İbrahim Hatipoğlu, Müslüm Yanmaz, Nabi Kırmızı, Nevzat Canoğlu, Mustafa Akça, Feridun Geçgel, Atilla Üçkardeş, Murat Tufan ve İbrahim Genç.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Mehmet İsotçu, Abdulkadir Uludağ, Adnan Güven, Ahmet Bayaltun, Ahmet Bingöl, Ahmet Lami Sezgin, Halil Toru, İsmail Ulubayram, İbrahim As, Mahmut Nedim Şansal, Mehmet Emin Aslan, Mehmet Fethi Bahçivan, Mehmet Oturakçı, Mehmet Özbayram, Mustafa Bekçi, Mustafa Hakkı Sezgin, Nihat Kırmızı, Servet Temiroğlu, Vedat Oğur ve Mustafa Aybar

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Müslüm Kayacan, Ali Rıza Küçükler, Hasan Zeki Amasyalı, Hasan Tahsis İnci ve Mustafa Güler

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Maksut Dönmezler, Mehmet Ali Fincan, Mehmet Karataş, Nuri Göçmen ve Serdar Bahçivan

Haber: Müslüm Aktürk / İstanbul

Resim: Ahmet Üner

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2444 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.