logo

UYGAD 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

UYGAD 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

UYGAD 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

uygad-1-olagan-kongresini-gerceklestirdi

Bir süre önce kurulmasına rağmen yaptığı faaliyetler dolayısıyla adından sıkça söz ettiren, Hasbahçe Gazetesi’nin de kuruluşunda yer aldığı UYGAD Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği, 1.Olağan Kongresini 25 Eylül Pazar Günü Saat:14.00’da Tuzla Merkez Ofisi Konferans Salonunda gerçekleştirdi. Kongrede Mehmet Derviş Canbekli genel başkanlığa seçildi.

uygad-1-olagan-genel-kurul

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başarılı sunucu Abdurrahman Yeşildağ tebrik mesajlarını okudu.

uygad-divan-uyeleri

Divan Kurulu Heyeti’ne Nevzat Ertekinoğlu, Ahmet Al ve Abdurrahman Yeşildağ seçildi. Divan Kurulu Başkanı Nevzat Ertekinoğlu, kendilerine iletilen tek listedeki isimleri okuyarak oylamaya gitti. Yerel Gazeteci ve yazarların katıldığı kongre büyük bir heyecan içinde geçti. Yapılan açık oylama sonucu başkanlığa Mehmet Derviş Canbekli seçildi.

uygad-genel-baskani-mehmet-dervis-canbekli

Hak Yolunda Olacağız

UYGAD Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Derviş Canbekli yaptığı teşekkür konuşmasında UYGAD’ın kuruluş amacını, misyonu ve vizyonunu anlattı. Yerel ve ulusal medyayı bir çatı altında toplamak amacıyla yola çıktıklarını belirten Canbekli, şunları söyledi:

uygad-baskani-canbekli

“Hak yolunda gereken hizmeti sağlamak, sosyal ve kültürel projeler sunmak, sosyal tesisler ve TOKİ aracılığı ile basın sitesi oluşumunu gerçekleştirmek, uluslararası gazetecileri bünyemize katmak en önemli hedeflerimizden biridir. Çeşitli projelerle yapacağımız ve atacağımız adımlar ise diğer derneklerden farkımızı ortaya koyacaktır. İlerleyen zamanlarda ortaya koyacağımız çalışmalarla UYGAD kendini kanıtlayacaktır. Aramızda çok değerli gazeteci-yazar arkadaşlarımız var. Yönetim Kurulu kararı ile görev dağılımını en kısa sürede gerçekleştirip İstişare Kurulu’nun fikir ve görüşleri doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. UYGAD atacağı adımlarla kısaca örnek teşkil edecek. 1.Olağan Genel Kurulumuz şimdiden vatana ve millete hayırlı olsun.”

Üyelerin görüşlerini belirttiği toplantıda ayrıca birbirleriyle yeni taşıyan üyeler de sohbet etme imkanı buldu.

Oldukça verimli geçen toplantının sonunda katılımcılara tekrar teşekkür eden ve “Biz birlik olduğumuz müddetçe büyüyecek ve geniş kitlelere hitap edeceğiz” diyen Canbekli, üyelere UYGAD rozeti taktı.

1.Olağan Genel Kurul Toplantısı yeni üyelere rozet takımı ve toplu çekilen resimler sonrası sona erdi.

UYGAD-Logo

UYGAD Yönetim Kurulu Listesi:

Asil Üyeler: Başkan Mehmet Derviş Canbekli, Mevlüt Yüksel Başkan Vekili, Mehmet Zengin Genel Sekreter, Prof.Dr.Ata Atun Genel Başkan Yardımcısı, Ahmet Al Genel Başkan Yardımcısı, Bekir Hallaç Genel Başkan Yardımcısı, Zafer Kerey Genel Başkan Yardımcısı, Remzi Tanış Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan, Emin Doğan Avrupa Yakası Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan, Ayetullah Coşkun Avrupa Yakası STK’lardan Sorumlu Başkan, Nevzat Ertekinoğlu Mali ve Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan

Yedek Üyeler: Recep Garip İstişare Kurulu Başkanı, Muzaffer Kaplan Avrupa’dan Sorumlu Başkan, İbrahim Dinç Eğitim İşler Koordinatörü, Gülşen Bayraktaroğlu Kadın Kolları Başkanı, Mükremin Özkaya Anadolu Yakası Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan, İslim Kübra Canbekli Anadolu Yakası Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan

Denetleme Kurulu: Mustafa Özbay İstişare Kurulu Bşk.Yrd, Abdurrahman Yeşildağ Sağlık Koordinatörü, Ayhan Yağız Eğitim Koordinatörü, Orhan Aslan Eğitim Danışmanı, Mehmet Sıtkı Aloğlu Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi, Özkan Işılgan Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı

Üyeler:  Ali Erturan İzmir Bölge Temsilcisi, Hatice Kocahan Ertürk Adana Bölge Temsilcisi, Özkan Olcay Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi, Yaqut Hüseynova Azerbaycan Temsilcisi, Yusuf Doğmiş, Müslüm Aktürk, Sabahattin Acar, Mustafa Çiçekli, Dilek Köroğlu, Kadir Toprakkaya, İsmail Murat Şahin, Adnan Güven, Hasan Zeki Amasyalı ve Fuat Bodur

Hasbahçe Gazetesi olarak UYGAD Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor. UYGAD Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz.

ayetullah-coskun-avrupa-yakasi-stklardan-sorumlu-baskan

Yeni yönetim listesinde Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Ayetullah Coşkun Avrupa Yakası STK’lardan Sorumlu Başkan seçilmiştir. Hayırlı olsun.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2157 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.