logo

UYGAD Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi Konulu Panel Düzenliyor

UYGAD Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi Konulu Panel Düzenliyor

UYGAD Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi Konulu Panel Düzenliyor

UYGAD Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti, 1 Mart 2017 Çarşamba günü Saat:19.00’da Beyoğlu Gençlik Merkezinde “Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi” Konulu Panel düzenliyor.

UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, “09 Ocak 2017’de yapılması planlanan “15 Temmuz Terör ve Medya” konulu panelimiz yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenmesi sonucu, Ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyan 16 Nisan’da yapılacak olan referandum münasebeti ile “Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi” konulu panel düzenliyoruz“ dedi.

Ulusal ve Yerel Gazetecilerden, yazarlardan oluşan Yönetim Kurulu Kararı ile alınan bu panelde önemli konuşmacılar yer alıyor. Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, TGRT’nin önemli isimlerinden olan İlahiyatçı Yazar Prof.Dr.Ramazan Ayvalı, Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, Şair-Yazar Recep Garip ve Sürpriz konuşmacılar yer alacak.

Beyoğlu Belediyesi’nin de sponsor olduğu “Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi” konulu panel Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde yapılacak. Programa çok sayıda gazeteci, siyaset, STK ve iş dünyasından katılım bekleniyor.

Kurucu üyesi olduğumuz UYGAD Basın Cemiyetimizin paneline siz değerli okurlarımızı bekliyoruz. Yazarlarımızdan Muzaffer Coşkun hocamız açılışta Kur’an tilavetini gerçekleştirecektir.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
1262 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.