logo

UYGAD, Aylık İstişare Toplantısını Kuşadası’nda Yaptı

UYGAD, Aylık İstişare Toplantısını Kuşadası’nda Yaptı

UYGAD, Aylık İstişare Toplantısını Kuşadası’nda Yaptı

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (UYGAD), aylık düzenlediği istişare toplantısını 9 Eylül 2017 Cumartesi günü Saat:18.00’da Kuşadası İniştepe Resort’ta yaptı.

 

Toplantıya UYGAD Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, Başkan Yardımcısı Bekir Hallaç, Hukuk İşleri Sorumlusu Av.Bulut Müslüm Gezer, Genel Sekreter Ayetullah Coşkun, UYGAD üyeleri Züleyha Durak, Mükremin Özkaya, İbrahim Dinç, Hüseyin Yektaş, Mehmet Kolbudak, Cuma Hündür ve Mehmet Şerif Yücel katıldı.

İstişare Toplantısı, Kuşadası İniştepe Resort Sahibi Züleyha Durak hanımın ev sahipliğinde yapıldı. İstişare toplantısı için gelen UYGAD üyeleri İniştepe Resort’ta 2 gün boyunca tatilin keyfini çıkardı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin ve Şanlıurfa’dan gelen UYGAD Üyelerinin tanışması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan UYGAD Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, “Tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlediğimiz istişare toplantısına katılım sağlayan arkadaşlarıma ve bugün burada bizleri misafir eden Züleyha Durak hanıma teşekkür ediyorum. Bu ayki istişare toplantımızı Kuşadası’nda gerçekleştiriyoruz. Toplantı öncesi bazı arkadaşlarımız Tekne turuna katılırken, bazı arkadaşlarımız da Efes Antik Kent, Selçuk ve Şirince Köyüne kültür gezilerine katılmıştır” dedi.

Canbekli, “Her yıl geleneksel olarak düzenlemek istediğimiz “Uluslararası Altın Sayfa Medya Ödül” Törenini Nisan ayında yapmaya, Genel Merkezimizin yerinin cadde üzerinde bir yere taşınmasına sizlerin onayı ile karar verdik. UYGAD üyelerimizle birlikte daha güzel projelere imza atacağız” diye konuştu.

UYGAD Üyesi Kuşadası İniştepe Resort Sahibi Züleyha Durak, “Davetime icabet edip istişare toplantısını burada yapmanız beni onurlandırmıştır. Katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Kuşadası İniştepe Resort Tatil Merkezimize istediğiniz zaman ailenizle gelip kalabilir güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Burası hepimizin mekânıdır. Kapılarımız siz değerli gazeteci ve yazar arkadaşlarımıza her zaman açıktır” diyerek katılımcılara Kuşadası’nın sembolü olan maketleri takdim etti.

Toplantı sonrası UYGAD üyelerine yemek ve çay ikramında bulunuldu. Daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğraflarından sonra program sona erdi.

2330 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.