logo

UYGAD Genel Merkezini Tuzla’da Açtı

UYGAD Genel Merkezini Tuzla’da Açtı

UYGAD Genel Merkezini Tuzla’da Açtı

UYGAD Genel Merkezi 21 Ekim Cumartesi günü Saat:15.00’da Tuzla İçmeler Meydanı’nda yoğun bir katılımla açıldı. Açılış Kurdelesini AK Parti 23.Dönem Mardin Milletvekili Doç.Dr.Cüneyt Yüksel ve Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci birlikte kesti.

Açılışa; AK Parti 23.Dönem Mardin Milletvekili Doç.Dr.Cüneyt Yüksel, UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, UYGAD Genel Sekreteri ve Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, UYGAD Yönetim Kurulu ve üyeleri, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Av.Mehmet Çelikel, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Kinsiz, Meclis Üyesi Turgut Okur, MHP Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve yönetim kurulu, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av. Mustafa Kuran, Tüm Hukukçular Federasyonu Genel Başkanı Bulut Müslüm Gezer, Avrupa Alevi Düşünce Dernek Başkanı İsmet Abbasoğlu, TOTAKDER Başkanı Nevzat Ertekinoğlu, MHP Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, MARDİNFED Genel Başkanı İbrahim Biter, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fuat Bodur, M.K. Gurur Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sema Sınmaz, Pendik Duyuru Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Kahyaoğlu, AYGAD Başkan Yardımcısı Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Işıkdağ, Yeni Tuzla Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Manici, İstanbul Haber İlan Gazetesi İmtiyaz sahibi Kenan Çakal, Son Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Topal, Anadolu Gerçek Gazetesi Bülent Çimen, M.Ü. Hastanesi Basın Sorumlusu Abdurrahman Yeşildağ, Aydınlı Mahallesi Muhtarı Nevzat Özsoy, Orhanlı Mahallesi Muhtarı Emel Başaran, Mercek Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Zengin ve Ayhan Yağız, 34 Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Hallaç, Mavi Tuzla Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mükremin Özkaya ve Anadolu Yakası Haber Gazetesi İbrahim Dinç katıldı.

Yeni adresine taşınan UYGAD’ın açılış kurdelesini UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli ve AK Parti Milletvekili Doç.Dr.Cüneyt Yüksel’in yanı sıra AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av.Mustafa Kuran, Tüm Hukukçular Federasyonu Genel Başkanı Bulut Müslüm Gezer, Avrupa Alevi Düşünce Dernek Başkanı İsmet Abbasoğlu, TOTAKDER Başkanı Nevzat Ertekinoğlu, MHP Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, MARDİNFED Genel Başkanı İbrahim Biter, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fuat Bodur, Tuzla Bilecikliler Derneği Başkanı Eflahim Cavak, M.K. Gurur Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sema Sınmaz, Pendik Duyuru Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Kahyaoğlu ve Hasbahçe Gazetesi yazarı Muzaffer Coşkun ile birlikte kesti.

UYGAD Genel Merkezinin açılışı, Kaçkar TV. Program yapımcısı UYGAD İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Recebiye Çataksezer yaptı.

Program, Hasbahçe Gazetesi Yazarı Kurra Hafız Muzaffer Coşkun’un okuduğu Kur’an tilaveti ve Tuzla Müftüsü Aşır Durgun’un yaptığı dua ile başladı.

Açılış ve selamlama konuşmasında UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, “15 Temmuz’da bir darbede biz yedik. Henüz üç aylık kuruluş aşamasında darbe sonrası hiç bir çalışma yapamazken, ilk altı ay içinde genel kurula gittik. Çok şükür vatan sevdalıları sayesinde bu süreci de atlatmış olduk. Kısa sürede çalışmalarımıza hız verdik. UYGAD üyelerine iki tatil merkezi kazandırdık. Kültür ve sanat etkinliği düzenledik. Eğitim Kurumları ile anlaşma sağladık. Daha birçok projelerimiz Allah nasip ederse hayata geçireceğiz. Açılışımıza katılım gösteren gönül dostlarına ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av.Mustafa Kuran ise birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Kuran, sözlerine şu ifadelerle başladı: “Gazetecilik önemli bir meslek, kalemini doğru kullanan, basın meslek ilkelerine uyan gazetecileri canı gönülden kutluyor ve maddi manevi destekliyorum. Tüm kurumların da destek sağlamasını diliyorum. Bu güzel cemiyetin kurulmasına vesile olan Mehmet Derviş Canbekli kardeşimi de yürekten kutluyorum. Hak ile batılı bilen, doğru habercilik anlayışı ile yola çıkan, vatanını, milletini, bayrağını seven ve bu cemiyette bulunan tüm yazar çizerleri sevgiyle selamlıyorum” dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, “Gelişen ve büyüyen Tuzlamız İstanbul’un bir ucunda olmasına rağmen yapılan projeler Tuzla’ya önem katıyor. Bu vesile ile açılan üç basın derneğinin başkanlarının Tuzla’da oluşu ve Tuzla’da kurulması bizleri de onurlandırdı. Uluslararası Cemiyetin de Tuzla ilçemizde olması bizim için ayrı bir değer taşıyor. Mehmet Derviş Canbekli başkanlığında kuruluna UYGAD ve yönetimini canı gönülden kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti 23.Dönem Mardin Milletvekili Doç.Dr.Cüneyt Yüksel ise “Her insanın ihtiyaç duyduğu medya sektörleri aslında bir pırlanta gibi bizler için çok değerlidirler. Doğru habercilik yapan ve mesleğini tarafsız olarak icra eden, hak ve adaleti bilen gazeteciler her yerde söz sahibidir. Tüm UYGAD yönetimini ve üyelerini kutluyorum. Aslında uzun zamandır takip ediyor ve başarılı çalışmalar yaptığınızı biliyorum. Devlet erkânının da bu topluluğa destek vereceğine inanıyorum” dedi.

Genel Başkan Mehmet Derviş Canbekli son olarak şu ifadeleri kullandı ve teşekkür etti; “UYGAD Ulusal ve Yerel Basınımızın bir araya geldiği, sağlam bir çatı olacağına inanıyorum. Birlikten kuvvet doğar prensibiyle yolumuza devam edeceğiz. Gönlümüz ve kapımız bu ilkeyi benimsemiş tüm meslektaşlarımıza açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu vesileyle bu güzel günümüzde bizleri onurlandıran tüm katılımcılara ve çiçek gönderipte gelemeyenlere ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Genel Başkan Canbekli, açılış sonrası Aydın ve Kuşadası Temsilcisi Züleyha Durak’a temsilcilik Belgesini AK Parti 23.Dönem Milletvekili Cüneyt Yüksel ile birlikte verdi ve kutladı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1960 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.