logo

UYGAD Güneydoğu Anadolu Bölge ve Şanlıurfa Temsilciliği Açıldı

UYGAD Güneydoğu Anadolu Bölge ve Şanlıurfa Temsilciliği Açıldı

UYGAD Güneydoğu Anadolu Bölge ve Şanlıurfa Temsilciliği Açıldı

uygad-guneydogu-anadolu-bolge-ve-sanliurfa-temsilciligi-acildi

UYGAD (Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti) Güneydoğu Anadolu Bölge ve Şanlıurfa Temsilciliği 10 Aralık 2016 Cumartesi günü Saat:14.30 da, A Yetkin İş hanı Haliliye, Şanlıurfa’da açıldı.

uygad-guneydogu-anadolu-bolge-ve-sanliurfa-temsilciligi-acilisi

Açılışa UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sinan Kaya, Karaköprü CHP İlçe Başkanı Murat Yazar, Şanlıurfa MHP İl Başkan Yardımcısı Av .Mehmet Çiftçi, TÜMSİAD Şube Başkanı Sadık Sade, ASKON Şube Başkanı Orhan Şahin, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Çalışma Gurubu Başkanı Rüştü Öcal, Kamer Vakfı Başkanı Gülseren Kaplan, Medya Yazarlar Birliği Başkanı Abdulkadir İkbal, Şanlıurfa Valilik Danışmanı İbrahim Akgün, MÜSİAD Tarım Sektörü Kurulu Başkanı Mustafa Tokmak, UYGAD Güneydoğu Anadolu Şube Başkanı Sıtkı Aloğlu, İstanbul Mardin Dernekleri Federasyon Başkanı İbrahim Biter, Mercek Haber Yayın Kurulu Başkan Vekili Ahmet Al, İstanbul Sarıyer Reşitpaşa Spor Kulübü Başkanı Adnan Güven, İş Adamı Hasan Zeki Amasyalı, TOTAKDER Başkanı Nevzat Ertekinoğlu, UYGAD Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Mükremin Özkaya, İş Adamı Hakan Canbekli, Şanlıurfa’lı bir çok yazar ve şairler, basın ve ajans mensupları, STK Temsilcileri katıldı.

METADATA-START

Açılış kurdelesi kesildikten sonra mikrofana UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli geldi. Hak ve Hukuk yolunda faaliyet gösterecek bir cemiyet kurmayı hedeflediklerini ve bu hedeflerine ulaştıklarını belirten Canbekli, “uluslararası bir cemiyet olmamızdan dolayı bugüne kadar Almanya, Hollanda, Azerbaycan ve Kıbrıs gibi Avrupa’nın bir çok ülkesinde temsilcilikler açtık. Bu temsilciliklerin daha da yaygınlaştırılacağız ve daha büyük kitlelere hitap edeceğiz” dedi.

uygad-guneydogu-anadolu-sube-baskani-sitki-aloglu

UYGAD Güneydoğu Anadolu Şube Başkanı Sıtkı Aloğlu kuruluş amaçları ve Şanlıurfa’da gösterecekleri faaliyetler hakkında şu açıklamaları yaptı: ”Halkın huzur ve refahına katkı sağlamak adına adımlar atacağız. İllerdeki teşkilatlanma yapısında 5 ana kademe takımı kuracağız. Çalışma hayatını daha sağlıklı bir biçime getirmek için akademik ve eğitime yönelik çalışmalar içerisine gireceğiz.

uygad-guneydogu-anadolu-bolge-ve-sanliurfa-temsilciligi-katilim

Aloğlu,”Satın alınamayacak ve esir alınamayacak kadar güçlü dururken, sadece hakkın ve adaletin önünde iki büklüm olacağız. Siyaset kariyeri herkesin iştahla baktığı bir mevki oldu. Bunun değişmesi lazım. Önce “iyi ve adil vatandaş” kariyer ve kimliğine sahip olmadan nasıl başka mevkileri edinmeye çalışabiliriz ki?” dedi.

uygad-guneydogu-anadolu-bolge-ve-sanliurfa-temsilciligi-acilis

Aloğlu, “15 Temmuz kalkışmasını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Denetleyen sorgulayan ve hesap veren bir başkanlığı destekliyoruz, fakat tüm başların tek bir başa bağlanacağı bir sistemin parlamenter yapıya uymayacağını düşünüyoruz. Şu an ülkemiz dışarıda üç cephede, içeride de üç cephede. Sıcak ve soğuk savaş devam ediyor. Rabbim ülkemize ve milletimize nusret ve kudret nasip etsin” dedi.

uygad-guneydogu-anadolu-bolge-ve-sanliurfa-temsilciligi

Hasbahçe Gazetesi olarak UYGAD üyesi olduğumuz ve Avrupa Yakası STK’lardan Sorumlu Başkanlığını yönettiğimiz cemiyetimizin UYGAD Güneydoğu Anadolu Bölge ve Şanlıurfa Temsilciliği’nin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1919 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.