logo

UYGAD, STAR Gazetesi’ne İlkeli Yayıncılık Ödülü Verdi

UYGAD, STAR Gazetesi’ne İlkeli Yayıncılık Ödülü Verdi

UYGAD, STAR Gazetesi’ne İlkeli Yayıncılık Ödülü Verdi

UYGAD Nuh Albayrak Plaket Takdim Etti

Merkez binası Güneşli’de bulunan Star Medya Gurubu’nu ziyaret eden UYGAD Yönetim Kurulu ve Genel Başkan Mehmet Derviş Canbekli, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak’a ilkeli yayından ötürü plaket takdim ederek başarılar diledi.

Uygad Yonetim Kurulu Star Gazetesi ziyaret

Ziyarete UYGAD Başkanı ve Mercekhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Derviş Canbekli, Ahmet Al ve Mehmet Zengin, UYGAD Genel Sekreteri ve Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, Marmara’nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Acar, 34 Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Hallaç ve Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emin Doğan katıldı.

Nuh Albayrak-Mehmet Derviş Canbekli

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak’ı makamında ziyaret eden UYGAD Yönetim Kurulu, ülke meselesine değindi. Ülkenin meselesi gündem olunca sohbet daha da koyulaştı.

UYGAD STAR Gazetesi’ni ziyaret etti

UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli sohbetinde 15 Temmuz Darbe girişiminin ülkeye verdiği zararlardan bahsederek yaşanan olayın vahametinin ekonomiye ve topluma nasıl yansıdığını, olaylar sonucu işyeri sahibi birçok vatandaşın mağduriyetini ve sıkıntılarını anlattı. Olaylardan fazlasıyla etkilenen Güneydoğu halkının tedirginliği de sohbet konusu oldu. Karşılıklı görüşülen ve çözüme dayalı fikirler konusunda sohbet sürerken, ayrıca Gazetecilik mesleğinde, geçmişteki gazetelerin yayın politikası ve şimdiki gazetelerin genel durumlarına değinen Albayrak ise, işini doğru yapan yerel medyayı da övgüyle anlattı. Kutsal bir görev yaptıklarından bahseden Albayrak görevini kötüye kullanan gazetecilerin de olduğunu belirtti.

UYGAD-Logo
UYGAD Genel Başkanı Canbekli, STK olarak bu konuda yaptığı çalışmalar olduğunu, yerel medya ile ulusal medya arasında mekik dokunduğunu dile getirdi. UYGAD’ın projelerinden bahseden Canbekli birlikte görev aldığı arkadaşlarını tanıttı.

 

Nuh Albayrak Ayetullah Coşkun Star Gazetesi

UYGAD, STAR Gazetesi’ne İlkeli Yayıncı Ödülü Verdi

UYGAD Üyeleri ve Yerel Gazete Sahipleri gazetelerinden ve yapmış olduğu projelerden bahsetti. Sohbet ve tanışmanın ardından plaket takdim edildi.

Uygad Yonetim Kurulu Star Gazetesi

Ziyaret toplu çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
2569 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.