logo

UYGAD’ın Konuğu Abidin Kurt Oldu

UYGAD’ın Konuğu Abidin Kurt Oldu

UYGAD’ın Konuğu Abidin Kurt Oldu

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (UYGAD) Zeytinburnu’nda bulunan Mekan İstanbul’da yaptığı kahvaltılı yönetim kurulu toplantısında Küçükçekmece Müteahhitler Birliği (KÜMBİR) Başkanı Abidin Kurt’u konuk etti.

UYGAD’ın Eylül Ayında ilkini düzenleyeceği ve 12 dalda yılın en iyilerinin seçileceği 1. UYGAD Ödülleri’nin organizasyonu ile ilgili bir araya gelen UYGAD Yönetim kurulu Küçükçekmece Müteahhitler Birliği Başkanı Abidin Kurt’u konuk ederek İnşaat sektörünün sorunları ve kentsel dönüşümün son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Toplantının açılış konuşmasında 12 dalda UYGAD’ın eylül ayında düzenleyeceği ve Türkiyenin en iyilerinin ödüllerini alacağı 1. UYGAD ÖDÜLLERİ hakkında yönetim kurulunu bilgilendiren ve üyelerinin görüşlerini alan UYGAD başkanı Mehmet Derviş CANBEKLİ “UYGAD olarak hiçbir siyasi görüşü ayırt etmeden ülkemize kendi konusunda en iyi hizmeti veren Kurum, Kuruluş ve şahıslara gelecek kuşaklara örnek olması ve gelenekselleşmesi için ödül gecesi yapmaya karar vermiş bulunmaktayız. Her şeyin üstünde tuttuğumuz vatan ve millet sevgimize bu ödülleri hak edenleri de ortak etmek bizim için onur verici bir durumdur” dedi.

Toplantının ilerleyen zamanlarında inşaat sektörünün lokomotifleri konumunda olan Müteahhitlerin istekleri ve sorunları hakkında bilgi veren Küçükçekmece Müteahhitler Birliği Başkanı Abidin KURT İmar yasasının ve Kentsel dönüşüm Projesinin  düzenlenmesi ve güncel ihtiyaçlara göre revize edilmesi gerektiğini söylediği konuşmasında “Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak için çalışacağız. Yaratacağımız sinerjiyle, sorunlarımızı tek tek aşarak, çok daha güçlü, çok daha etkili, çok daha iddialı bir sektör haline geleceğimizden hiç şüphe duymuyorum. Türk müteahhitlerinin dünyada neler başarabileceğini hep beraber göstereceğimize inancım tamdır” dedi.

Etiketler: » » » » » » »
1757 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.