logo

Yahya Kemal Kompleksi Yüzme Havuzu Kayıtları Başlıyor

Yahya Kemal Kompleksi Yüzme Havuzu Kayıtları Başlıyor

Yahya Kemal Kompleksi Yüzme Havuzu Kayıtları Başlıyor

Kağıthane Belediyesi’nin, Kağıthane’ye kazandırdığı en önemli spor alanlarından biri olan Yahya Kemal Spor Kompleksinde hizmet veren yüzme havuzunun kayıtları 20 Şubat’ta başlıyor.

Kağıthane Belediyesi’nin, Kağıthane’ye kazandırdığı en önemli spor alanlarından biri olan Yahya Kemal Spor Kompleksinde hizmet veren yüzme havuzunun yeni dönem kayıtları başlıyor.

Yapılan analizler sonucunda İstanbul’daki en sağlıklı havuzlardan biri olma özelliğine sahip olan komplekse kayıt için belirlenen tarih 20 Şubat 2018

Kontenjanla sınırlı olan kayıtlar için Kağthane’de ikamet eden vatandaşlar www.kagithane.istanbul adresinden kayıtlarını online olarak yapabilecekler.

Burada online kaydını tamamlayan vatandaşlar daha sonra belirlenen tarihte Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde bulunan Spor İşleri Müdürlüğü’ne gerekli evraklarını teslim ederek kaydını tamamlayacak.

Vatandaşların her yıl yoğun ilgi gösterdiği kayıtlar için herhangi bir ücret ödenmeyecek. Vatandaşlar kayıt oldukları tarihten itibaren belirlenen süre boyunca uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimden ücretsiz faydalanabilecek. Kontenjanlarla sınırlı olan kayıtlardan ayrıca engelli vatandaşlarda faydalanabiliyor.

Etiketler: » » »
3426 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.