logo

Yatalak Hastalara Ücretsiz Hasta Bakım Yatağı Dağıtıldı

Yatalak Hastalara Ücretsiz Hasta Bakım Yatağı Dağıtıldı

Yatalak Hastalara Ücretsiz Hasta Bakım Yatağı Dağıtıldı

Kağıthane Belediyesi, uzun ya da kısa vadeli yatağa bağlı yaşamak zorunda olan hastalar ya da doğuştan fiziksel engelli olanlar için tam donanımlı ücretsiz hasta yatakları dağıttı. Sosyal hizmet anlayışıyla devam eden uygulamayla 148 eve hasta bakım yatağı verildi.

İstanbul’da Bir İlk

Çeşitli nedenlerle yatağa bağımlı hastaların hayatını kolaylaştırmak üzere Kağıthane Belediyesi tarafından hasta yatağı veriliyor. Belediye ekipleri, 148 hastanın evine karyola ve yatak teslim ederek ihtiyaç sahibi ailelere destek oldu.  Bu proje ile İstanbul’da bir ilki başardı. 

Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal hizmet anlayışıyla devam eden uygulamayla 148 eve hasta bakım yatağı verildi.yatağa bağımlı hastaların evdeki bakımına hastane tipi karyola vererek katkıda bulunuyor. Böylece hastaların ve ona bakan kişilerin hayatının daha kolaylaşması sağlanıyor.   

Konu hakkında bilgi aldığımız Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman, “19 mahallemizde hasta yatağı ihtiyacı olan aileleri tek tek tespit ettik. İlçe genelinde tespit ettiğimiz yatalak hastalara ev şartlarında daha iyi bir bakım yapılması için hasta yatağı yardımı yapmaya başladık. Şu ana kadar tespit edilen 148 aileye hasta yatağı dağıttık” dedi.

 

Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz

Yapılan yatak yardımının çok önemli olduğunu ve hastalarına bakım yaparken kolaylık sağladığını belirten hasta yakınları, çalışmadan dolayı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a ve Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. 

Hasta Yatağı Dağıtılan Mahaller: Çağlayan 8, Çeliktepe 11, Emniyetevler 3, Gültepe 8, Gürsel 12, Hamidiye 10, Harmantepe 5, Hürriyet 10, Mehmet Akif Ersoy 3, Merkez 8, Nurtepe 14, Ortabayır 8, Seyrantepe 5, Sultan Selim 9, Şirintepe 5, Talatpaşa 16, Telsizler 3, Yahya Kemal 8, Yeşilce 2

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3771 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.