logo

Yatırımın Merkezi KAĞITHANE

Yatırımın Merkezi KAĞITHANE

Yatırımın Merkezi KAĞITHANE

 

Kağıthane Gelişiyor

İstanbul’un gelişim gösteren en önemli ilçelerinden biri olan Kağıthane, 2016 yılını da büyük hizmetlerle geride bıraktı. Kağıthane Belediyesi 2017 yılında yeni projelere de imza atmaya hazırlanıyor.

Kağıthane Yükselişte

Merkezi konum avantajının yanında kentsel dönüşüm projeleriyle de yeni bir sürece giren Kağıthane’nin hızlı yükselişi sürüyor…

Kağıthane Belediyesi 2016 yılında bir çok önemli yatırıma imza atarak verimli bir seneyi daha geride bıraktı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan yol düzenleme çalışmaları kapsamında Kağıthane genelinde 80 bin ton asfaltlama çalışması yapılırken, 215 bin metre kare alan parke taşıyla süslendi.

Doğal afetler konusunda da tedbiri elden bırakmayan Kağıthane Belediyesi, sel baskınlarını önlemek amacıyla 7.800 metre yağmur suyu kanalı döşeyerek faaliyete geçirdi. Yapılan çalışma ile birlikte yoğun yağışın yarattığı su birikintileri cadde ve sokaklardan çok kısa bir sürede tahliye edilebilecek. Tüm yıl boyunca yapılan hizmetler kapsamında heyelan riskini önlemek için de ilçe genelinde toplamda 1100 metre boyunda perde duvar örüldü. Asfalt yollarda parke taşı kaplama, tretuar ve elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmalarıyla birlikte Kağıthane’nin altyapı ve üstyapısı büyük oranda baştan sona yenilendi.

Kağıthanelilerin sosyal ve kültürel yaşam kalitesini arttırmak adına da 2016 yılında önemli çalışmalara imza atıldı. Sene içerisinde Sultan Selim Kültür Merkezi‘nin yapımını tamamlayan Kağıthane Belediyesi, Merkez Mahallesi Kültür Merkezi ve Otoparkı, Seyrantepe Mahalle Konağı, Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Gürsel Mahalle Konağı ve Nurtepe Mahallesi Akabe Camii inşaatlarında da sona yaklaştı.

2017 yılı içerisinde yapımı tamamlanması beklenen çalışmalarla Kağıthane, İstanbul’un kültür ve sosyal yaşam merkezi olma yolunda önemli bir adım daha atmış olacak…

Kağıthane Belediyesi 2017 yılında yeni projelere de imza atıyor…

Hamidiye Mahallesine 400 Araçlık Otopark ve Meydan Projesi,

Gürsel Mahallesine 196 Araçlık Otopark ve Pazar Projesi

Güsel Mahallesi Sultan Melik Camii Projesi

Harmantepe Mahallesine 160 Araçlık Otopark ve Çocuk Parkı,

Seyrantepe Mahallesine Pazaryeri ve Otopark,

Yeşilce Mahallesine Mehdi Sancak 800 Araçlık Otopark ve Futbol Sahası

Bölgenin En Büyük Kültür ve Kongre Merkezi Kağıthane’de yapılacak.

Etüd aşamasında olan yepyeni bir metro daha Kağıthane’ye gelecek; Seyrantepe-Kağıthane-Alibeyköy Metro Hattı.

Yeni tüneller de inşallah Kağıthane’ye çıkacak: Ayazağa-Baltalimanı, Ayazağa-Çayırbaşı-3.Köprü, Kağıthane-Beylikdüzü 27 km Tünel ( E5 alternatifi)

Kağıthane’de durmak yok, yatırım yapmaya devam…

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2549 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.