logo

Yatırımlar Şehrin Ekonomisini Güçlendirdi

Yatırımlar Şehrin Ekonomisini Güçlendirdi

Yatırımlar Şehrin Ekonomisini Güçlendirdi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Esnafları Başkan Kılıç'ı Ziyaret Etti

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi esnafları ve Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Geçmişte Kağıthane göç veren bir yerleşim alanı idi. Yapılan yatırım hamleleriyle bu durum terse döndü. Artık Kağıthane’nin göç alan bir cazibe merkezi haline geldi. En başta ulaşım yatırımlarıyla Kağıthane, İstanbul’un tüm üretim ve yönetim merkezlerine en yakın mesafede bir merkez ilçesi oldu. Bu da şehrin ticari yaşamını canlandırdı” dedi.

Başkan Kılıç, “Kentsel dönüşüm hamleleriyle Kağıthane yeni yaşam alanları kazandı ve Kağıthane bugün İstanbul’un en değerli arazilerini bünyesinde barındırıyor. Eğitim yatırımlarıyla şehrimize gelen iki yeni üniversite sayesinde esnafımız müşterisini arttırdı. Her geçen gün yeni bir işletmenin açıldığına, mevcutların da yeni şubeler açarak büyüdüğüne şahit oluyoruz. Tabi ki tüm bu gelişmelerde ülkemizdeki mevcut istikrar ve güven ortamının da payı büyük” dedi.

Yatırımlar Şehrin Ekonomisini Güçlendirdi

Yaklaşık 20 kişiden oluşan esnaf heyeti, ziyaretin sonunda Başkan Kılıç’a Erzincanlı olması münasebetiyle 24 numaralı formayı hediye etti.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1078 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.