logo

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış ve Ödül Töreni Yapıldı

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış ve Ödül Töreni Yapıldı

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış ve Ödül Töreni Yapıldı

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi ve Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “YENİ BİR MEDENİYET YÜRÜYÜŞÜ” kapanış ve ödül töreni 1 Haziran Çarşamba günü Saat: 14:00’da Kağıthane Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirildi.

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış ve Ödül Töreni Yapıldı

Programa Başbakanlık Osmanlı Arşivleri Genel Müdür Yardımcısı, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve Şube Müdürleri, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Ensar Vakfı Genel Merkez yönetimi, LİDER Başkanı Tuncay Çelik, TÜGVA Kağıthane İlçe Başkanı ve yönetimi öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Kuran Tilaveti

Açılış Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni İlhan Kurt

Selamlama konuşmasını proje koordinatörü Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Kurt yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Ensar Vakfı Kağıthane İlçe Başkanı Aziz Gündoğdu yaptığı konuşmada “Hz.Muhammed (s.a.v.) tarafından başlatılan medeniyet yürüyüşü, tüm insanlığın mayasını oluşturmaktadır. Medeniyetinden uzaklaşan toplumlar sömürülmeye ve çökmeye mahkûmdur” dedi.

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Aziz Gündoğdu

Gündoğdu, “Bizim medeniyet kavramlarımızla düşünebilme yeteneğini kaybetmemiş berrak zihne sahip birinci sınıf insanlara ve gençlere ihtiyacımız var. Ülkemizde yüzyıl aradan sonra yeniden tarihin akışını şekillendiren bir aktöre dönüşmesi için başlatılan medeniyet yürüyüşüne paralel olarak bu proje ile de tüm okullarımızda özellikle imam hatip okullarımızda başlattığımız Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Projesi, İslam’ın ışığı altında çağı doğru yorumlayabilen ve onu ilahi mesajlarla şekillendirebilen, ruh, ideal, ahlak, özgüven, tevazu kazanımları olan nesiller yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Bu yıl 6 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 3 İmam Hatip Ortaokulunda yürütülen projenin inşallah önümüzdeki öğretim yılından itibaren Kağıthane’de bulunan tüm okullarımızda hayata geçirmeyi amaçlamaktayız. Bu vesile ile projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Hüseyin Aydın Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Faruk Gökkuş

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Ensar Vakfı Kağıthane Başkanı Aziz Gündoğdu Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Abdullah Ağırtmış

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Muhammet Çayır Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Mevlüt Haliloğlu

Yeni Bir Medeniyet Yürüyüşü Kapanış Töreni Şube Müdürü İlhan Kurt

Program verilen ödüller, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1239 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.