logo

Yeni Bir Yola Daha Kavuştuk

Yeni Bir Yola Daha Kavuştuk

Yeni Bir Yola Daha Kavuştuk

 Ortabayır Mahallesi Oto Çıkmazı Yolu

Ortabayır Mahallesi Oto Çıkmazı Yolu

Kağıthane Belediyesi Çeliktepe Mahallesi ve Ortabayır Mahallesi’ni bağlayan yeni bir yolu hizmete açtı.

Yoğun katılımla gerçekleşen Çeliktepe Mahallesi, Ortabayır Mahallesi Oto Çıkmazı yolunun açılış töreni, Kağıthane’deki yatırımların film gösterimi ve açılış konuşmaları ile başladı.

Oto cikmazi yolu acilis Ortabayır Mahallesi Oto cikmazi yolu

İlçe trafiğini rahatlatacak çalışmaları anlatan Başkan Kılıç, “Bu bulunduğumuz nokta 3 metre genişliğinde bir çıkmaz sokaktı. Emniyetevleri Meydanı’ndan Çeliktepe’ye yol yoktu. Önce Emniyetevler Meydanı’ndan Çeliktepe Mahallesi İnönü Caddesi’ne 20 metre genişliğinde yol yaptık. Ardından 20 metre genişliğinde bir yol ile İnönü Caddesi’ni Talatpaşa Caddesi’ne bağladık. Bunun devamı olacak. Buradan Zincirlikuyu Mezarlığı’nın altına 20 metre genişliğinde yol devam edecek ve Zincirli Dere’den Zincirlikuyu’ya yol çalışması başlayacak. Talatpaşa Caddesi trafiği daha da rahatlamış olacak. 150 bin insanın yaşadığı Talatpaşa Mahallesi giriş ve çıkışı problem oluşturmaktaydı. İşte bu çalışmalarla bu problemi çözeceğiz. Yeni açtığımız bu caddeyi kamulaştırma ile Sarıgöl Caddesi’ne bağladık. Sarıgöl Caddesi, Dutluk Caddesi’ne kadar gidecek” diyerek mahalle yatırımları hakkında bilgi verdi.

ortabayır mahallesi yol acilisi

 

Başkan Kılıç’ın davetlilerle birlikte kestiği açılış kurdelesinin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2145 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.