logo

Yeni Huzur Tıp Merkezi Muhtarlarla Buluştu

Yeni Huzur Tıp Merkezi Muhtarlarla Buluştu

Yeni Huzur Tıp Merkezi Muhtarlarla Buluştu

Yeni Huzur Tıp Merkezi Muhtarlarla Buluştu

Kağıthane’de hizmet veren Yeni Huzur Hastanesi 13 Ocak Çarşamba günü sabah kahvaltısında muhtarlarla ve yerel basınla bir araya geldi.

Yeni Huzur Tıp Merkezi Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu Yeni Huzur Hastanesi Kağıthane Muhtarlar

Ayazma Cad. Ferdağ Sok. No:11 Çağlayan, Kağıthane adresinde bulunan Yeni Huzur Hastanesindeki kahvaltıya Başhekim Dr.Ümit Demirci, Op.Dr.Cihangir Efe, Op.Dr. Bayram Bağlar, İşletme Müdürü Özlem Dilbaz, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı, Emniyetevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Güney, Gürsel Mahallesi Muhtarı M.Ali Boyraz, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Yaldız, M.Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ali Osman Tunç, Merkez Mahallesi Muhtarı Süleyman Bölük, Nurtepe Mahallesi Muhtarı Volkan Kavraz, Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldırım, Seyrantepe Mahallesi Muhtarı Kemal Kılıç, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Orhan Karagöz, Yahya Kemal Muhtarı Yusuf Lafçı, Yeşilce Mahallesi Muhtarı Yalçın Vurkun, Kağıthane Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Çömlek, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, Sadabad Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemil Öğütçü, İstanbul Ses Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kasım Aydın katıldı.

Yeni Huzur Tıp Merkezi Muhtarlar ve Basın

Yeni Huzur Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ümit Demirci kahvaltıda yaptığı konuşmada “Bu daveti tanışma ve kaynaşma amaçlı yaptık. İnşallah sizleri yerinizde de ziyaret edeceğiz. Diyalogda olmamız önemli. Hepiniz kahvaltımıza hoş geldiniz” dedi.

Yeni Huzur Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ümit Demirci-Hüseyin Çömlek

Önce insan ve hasta memnuniyeti diyerek sözlerine devam eden Demirci,”ilk başta para kazanmak için bu işe girişmedik. Önceliğimiz kaliteli hizmet vermek ve kendimizi tanıtmaktır. Bu bölge insanının tedavi olmak için başka bölgelere gitmesini istemeyiz. Öyle zamanlar olur ki durumu müsait olmayan hastalarımızı tedavi ederiz, ilaçlarını karşılarız. 24 saat açık olan ve son teknoloji ile donatılmış hastanemiz kaliteli doktorlarımızdan oluşmaktadır. Merkezi bir yerdeyiz. SGK ile anlaşmalıyız” dedi.

Yeni Huzur Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ümit Demirci

Mahalle muhtarları adına konuşan Kağıthane Muhtarlar Dernek Başkanı Cengiz Yıldırım ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan davet için hastane yönetimine sorular sorarak davet ettikleri için teşekkür etti. Daha sonra kahvaltıya katılan mahalle muhtarları söz alarak, görüşlerini dile getirdiler. Yeni Huzur Tıp Merkezi’nin gezilmesi ve muhtarlarımıza yapılan göz muayenesinden sonra program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2848 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.