logo

Yılın Başarılı Öğretmeni, Mahmut Yıldız Seçildi

Yılın Başarılı Öğretmeni, Mahmut Yıldız Seçildi

İstanbul’da Yılın Başarılı Öğretmeni Mahmut Yıldız Seçildi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın mesleki çalışmalar ve başarılı projeleriyle öne çıkan öğretmenlerin ödüllendirilmesi amacıyla organize ettiği “81 İlden 81 Öğretmen Projesi” kapsamında İstanbul’u temsilen ilçemiz Hasdal Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mahmut Yıldız seçildi.

81 İlden 81 Öğretmen Konya’da Buluştu

Hasdal Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mahmut Yıldız, Konya’da düzenlenen programda, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Hizmet Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Abdi Erdoğan’dan Başarı Belgesini aldı.

Konu hakkında görüş aldığımız Hasdal Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mahmut Yıldız, “Okulumuzda yaptığımız TÜBİTAK çalışmalarım, TEMA Vakfı ile çalışmalarım, Okulum Benim Yuvam Projesi ve EBA Portali ile paylaştığım videolar sayesinde okulumuz ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü destekleriyle, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yapılan değerlendirmeler sonucu başarılı görüldüm. İstanbul ilinden seçildim. Öğretmenlik mesleği fedakârlık gerektiren bir meslektir. Okul olarak biz bir aileyiz ve bu başarıyı okul olarak beraber başardık. Tabi çalışmalarımız halen de devam etmektedir. Projem ve çalışmalarımdan dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüzün takdirleriyle Milli Eğitim Bakanlığının “81 İlden 81 Öğretmen Projesi” kapsamında Konya’da düzenlenen programda İstanbul’umuzu temsil ettim. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet Çayır’a, Okul Müdürümüz Temel Köksal’a ve Okul Müdür Yardımcılarımıza destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Çayır, İstanbul Temsilcimiz Hasdal Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mahmut Yıldız’ı ve Okul Müdürü Temel Köksal’ı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ağırlayarak tebrik etti.

Hasbahçe Gazetesi olarak öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, bu gururu ilçemize yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2202 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.