logo

Yılın Gençlik STK Ödülü Alperen Ocakları’nın

Yılın Gençlik STK Ödülü Alperen Ocakları’nın

Yılın Gençlik STK Ödülü Alperen Ocakları’nın

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, imam hatip okullarının açılması için, ilerleyen yaşına rağmen ciddi mücadele veren, ilk kurucu müdür ve fikir babası Celalettin Ökten’i yeni nesillere tanıtmak ve hatırasını canlı tutmak amacıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonunda ödül töreni düzenledi.

Önder İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından düzenlenen 2016 Celaleddin Ökten Ödülleri gecesinde yılın Gençlik Sivil Toplum Kuruluşu dalında ödüle İstanbul Alperen Ocakları layık görüldü.

İstanbul Alperen Ocakları Başkanı Kürşat Mican, “Bizler Alperen Ocakları olarak, Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun evlatları olarak; ilimde, bilimde, teknolojide, kültürde ve her türlü donanıma sahip bir gençlik yetiştirmek için mücadele etmekteyiz. Bu bağlamda uyuşturucu ile de mücadele etmekteyiz. İstanbul’un 3 bölgesinde pilot bölge oluşturduk. Ciddi manada çalışmalarımız var. Kitapçıklarla aileleri bilinçlendiriyor ve bilgilendiriyoruz. Bu ödülü tüm alperen kardeşlerim için alıyorum. Bu ödüle bizi layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir, “Bize bu gururu yaşatan İstanbul Alperen Ocakları Başkanımız Kürşat Mican şahsında tüm alperenlerimizi tebrik ediyor. Allah sizlerden razı olsun diyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1787 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.