logo

Yol Elif ise Yön Bellidir

Yol Elif ise Yön Bellidir

Yol Elif ise Yön Bellidir

 Yol Elif ise Yön Bellidir Kağıthane

Hasbahçe Söyleşileri’nin konuğu olan Hikmet Anıl Öztekin “Elif Gibi Sevmek” kitabından okuduğu şiirleri ile vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

Elif Gibi Sevmek 2 

2014 yılının en çok okunan kitapları arasında yer alan “Elif Gibi Sevmek” adlı kitabın yazarı Hikmet Anıl  Öztekin’in Şehir Müzesi’nde gerçekleşen şiir ve söyleşi programı büyük ilgi gördü.

Tasavvuf ve şiiri “Elif Gibi Sevmek”  kitabıyla bütünleştiren ve okuyucularının gönüllerini kazanan Öztekin,  kitabından okuduğu şiirlerle Kağıthanelilere duygu dolu anlar yaşattı. Okuyucularıyla keyifli bir sohbet  gerçekleştirerek tasavvuf, şiir ve kitapları üzerine konuşan Öztekin, vatandaşların ricasını kırmayarak hatıra  fotoğrafı çektirdi.

 

 

Hikmet Anıl Öztekin-Fazlı Kılıç

Etkileyici yorumu ve sohbeti ile vatandaşlara güzel bir akşam yaşatan Öztekin’e teşekkür eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yeni yayınlanan “Elif Gibi Sevmek 2” kitabı için Öztekin’i tebrik etti.

Hikmet Anıl Öztekin Kağıthane

Okuyucularıyla gerçekleştirdiği samimi sohbetin ardından kitaplarını imzalayan Öztekin, programı düzenleyen Başkan Kılıç’a teşekkür etti. Başkan Kılıç’ın Öztekin’e Kağıthane hatırası olarak lale figürlü plaket takdim etmesinin ardından program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » »
3925 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.