logo

Yüzlerce Çocuk, Oyuncaklarını ve Kumbaralarını Suriye’ye Gönderdi

Yüzlerce Çocuk, Oyuncaklarını ve Kumbaralarını Suriye’ye Gönderdi

Yüzlerce Çocuk, Oyuncaklarını ve Kumbaralarını Suriye’ye Gönderdi

Yüzlerce Çocuk, Oyuncaklarını ve Kumbaralarını Suriye’ye Gönderdi

İnsan Vakfı ve İMH Günışığı Derneği çocuklara yardımlaşma ve paylaşma bilinci kazandırmak için ortak bir çalışmaya imza attı.

Bahariye Mevlevihanesi Salon

Yüzlerce çocuk, oyuncaklarını ve kumbaralarını İnsan Vakfı Suriye Azez Çadırkenti’nde Suriyeli kardeşleriyle paylaşmak üzere, 02 Nisan Cumartesi günü İstanbul, Eyüp Bahariye Mevlevihanesi’nde Saat:13.30’da bir araya geldi.

Bahariye Mevlevihanesi

İMH Günışığı Derneği’nin EGOP ev grup okumaları ve KAŞİF Etüd Gruplarına mensup 7-14 yaş grubundaki çocuklar, Suriye’de yaşayan kardeşleri için el ele verdiler.

Küçük Yüreklerden Bir Mektup Bir Oyuncak Bahariye Mevlevihanesi

Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer, Şişli ve Eyüp’te yaşayan yüzlerce çocuk, kendilerinin sahip olduğu imkanlardan mahrum Suriyeli çocuklar için harçlıklarını biriktirip birer oyuncak satın aldılar, en sevdikleri oyuncakları onlar için ayırdılar. Bu oyuncakları paylaşacakları Suriyeli kardeşlerine de birer mektup yazdılar.

Küçük Yüreklerden Bir Oyuncak Bir Mektup Aile Fotoğrafı Küçük Yüreklerden Bir Mektup Bir Oyuncak Aileler

Çocuklar, aileleri ve öğretmenleri nezaretinde Eyüp’te bulunan Bahariye Mevlevihanesi’nde toplandı.

Küçük Yüreklerden Bir Oyuncak Bir Mektup Kuran Tilaveti

İçlerinden birinin Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan etkinlik İnsan Vakfı ve İMH Günışığı Derneği yöneticilerinin kısa konuşmaları ile devam etti.

Küçük Yüreklerden Bir Mektup

Yazdıkları mektupları sahnede okuyan minikler, Suriyeli kardeşlerine kendileri için aldıkları oyuncakları teslim ettiler.

Çocuklar ayrıca, kumbaralarında biriktirdikleri, harçlıklarından arttırdıkları ile İnsan Vakfı Azez Çadırkent’inde yaşayan çocuklara bir aylık gıda kolisi ulaştırılması için bağış yaptılar.

Küçük Yüreklerden Bir Mektup Bir Oyuncak İMH

300 güzel yürekli çocuğun bir araya gelip yüzlerce arkadaşının bağışladığı oyuncakları Suriyeli kardeşlerine teslim etme, mektuplarını okuma ve İnsan Vakfı Azez Çadırkenti’ne uğurlama seremonisi mutlu yüzler ve çocuk kahkahaları eşliğinde son buldu.

Hasbahçe Gazetesi olarak yürekleri kendilerinden daha büyük bu güzel çocuklara, ailelerine ve eğitimcilerine böyle güzel bir etkinliğe imza attıkları için teşekkür ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1440 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.