logo

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın oldu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın oldu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın oldu

Abdurrahman Boynukalın

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Merkez Yürütme Kurulunun 25 Eylül’deki toplantısında alınan kararla bu göreve atanan Abdurrahim Boynukalın, görevini eski başkan Zafer Çubukcu’dan devraldı. 

Yaklaşık üç buçuk yıldır AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı olan Zafer Çubukçu, Hükümet değişikliğinin ardından Başbakanlık Müşaviri oldu. Yeni görevine başlaması nedeniyle partisinden istifa eden Çubukçu’nun yerine Abdurrahim Boynukalın atandı.

Yeni görevinden dolayı Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan istifa etmek zorunda kalan Çubukçu’nun yerine ise Abdurrahim Boynukalın atandı.

Zafer Çubukcu, AK Parti’nin gençleri olarak davanın ve siyasetin insanlara hizmet etmek demek olduğunu öğrendiklerini, siyasette makamların değil, davaların kalıcı olduğunu belirterek, “Kardeşime böylesine zor bir görevi devraldığı için başarılar diliyorum. Rabbimden de hayırlı hizmetler nasip etmesini diliyorum, çok tebrik ederim. Bizler sizlerin her zaman destekçisi olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, görevin eskisi yenisi olmadığını, birlikte çalışacaklarını belirterek, “Hep beraber tecrübelerinizden faydalanacağız. Allah yeni görevimizde hepimizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. 

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahman Boynukalın

Çubukcu, hayırlı kararlara imza atması dileğiyle Boynukalın’a bir kalem seti, Boynukalın da Çubukcu’ya yeni görevine Allah’ın ismiyle başlaması dileğiyle üzerinde besmele-i şerif yazılı bir hat eseri hediye etti. 

Devir teslim törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu, Abdulhamit Gül ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek de katıldı.

Abdurrahman Boynukalın kimdir

Abdurrahim Boynukalın Kimdir?

1987 doğumlu. Karamanlı. Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümünün ardından Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. City University of London’da Medya İletişim Bölümünde ikinci mastırını bitirdi. Aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde yazılarına devam etmektedir. Kırklareli Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalıştı. Evli ve iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
10708 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.