logo

Ressam Turgut Karaoğlu Kahramanlığın Resmini Çizdi

Ressam Turgut Karaoğlu Kahramanlığın Resmini Çizdi

Ressam Turgut Karaoğlu Kahramanlığın Resmini Çizdi

Kağıthaneli Ressam Turgut Karaoğlu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan tablolarını törene katılan İstanbul Valisi Vasip Şahin’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a hediye etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Anma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane binası önünde yapıldı.

Ressam Turgut Karaoğlu 15 Temmuz Darbe Girişimini Konu Alan Tablo Yaptı

Ressam Turgut Karaoğlu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan tablolarını törene katılan İstanbul Valisi Vasip Şahin’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a hediye etti.

Konu hakkında bilgi aldığımız Kağıthane Belediyesi çalışanlarından, Erzurum-Narmanlı Ressam Turgut Karaoğlu, “15 Temmuz Destanının 1.Yıldönümünde Saraçhane’deki törenlere katıldım. Yanıma resim yapma malzemelerimi de aldım. O gün törende pastel boya ile 7 saatte yapmış olduğum 15 Temmuz darbe girişimini konu alan tablolarımı; İBB Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a ve İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin’e hediye ettim” dedi.

Karaoğlu, “Kahraman ve aziz milletimizin iradesine karşı yapılan bu alçak girişim, ülkemizin huzuru, devletimizin bekası için bedel ödemiş bizleri derinden yaralamıştır.

15 Temmuz darbe girişimi değil, dış odaklı terör eylemidir, işgal hareketidir. Bu terör eylemleri karşısında gerekirse tekrar gazi olacağız, gerekirse canımızı vereceğiz. Bu uğurda can veren şehitlerimizi şanlı Türk tarihi asla unutmayacaktır. Emanetleri emanetlerimizdir; namusları namuslarımızdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk halkına sabrı cemil dilerim. Yaralanan tüm kardeşlerimize de acil şifalar dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
4073 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.