logo

KADAD Başkanı Yılmaz Onuk’tan Yerel Seçim Açıklaması

KADAD Başkanı Yılmaz Onuk’tan Yerel Seçim Açıklaması

KADAD Başkanı Yılmaz Onuk’tan Yerel Seçim Açıklaması

Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği (KADAD) Başkanı ve Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Erzincan İl Başkanı Yılmaz Onuk, 31 Mart yerel seçimleri hakkında basın açıklamasında bulundu.

Açıklama şu şekilde:

KAMUOYUNA DUYURU

TARİHTE NASIL VAR OLDUYSAK GELECEKTE DE VAR OLACAĞIZ

Türkiye’de temel meselenin üretim olduğunu görüyoruz. Türkiye’nin sihirli kelimesi üretim olmalıdır. Herkes meseleyi, üretimin artması, üretimin verimliliği anlamında düşünmelidir. Bunun getireceği istihdam, ortaya çıkaracağı gelir ve bunun paylaşımıyla birlikte toplumun refah düzeyinin artması, hepimizin temel hedefi olmalıdır.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ

Demokratik Cumhuriyetin temel karakteristiği, hukukun üstünlüğü ve halk idaresinin tecellisi; hiçbir kişi, kurum ve kuruluşun vesayet, kontrol, baskısına maruz bırakılmasına izin verilmemesidir.

Ben ve temsil ettiğimiz misyon, hukukun üstünlüğü prensibini, demokratik cumhuriyetin temel özelliği olarak değerlendiriyoruz. Hukukun üstünlüğü prensibinin tüm kişi ve kuruluşlar için geçerli olduğu, hiçbir kişi ve kuruluş için farklı olamayacağı görüşündeyiz. “Adalet Mülkün Temelidir” prensibinin her yargı kararında görüldüğü bir ülkede bütün sıkıntılar kolaylıkla aşılır.

DEĞERLİ KAĞITHANELİLER

Felsefi temelleri olan, değerler zemininde geliştirilmiş, bilgiye dayalı, proje ve çözüm üreten bir siyasete ihtiyacımız var. Siyasetin üslubu, barış, uzlaşma ve nezakete dayanmalıdır. 

Amacımız, herhangi bir siyasi hareket veya partinin taraftarlığı ya da muhalifliğini yapmak değildir. Objektif olarak Türkiye’nin kalkınma, gelişme arayışına katkı sunmaktır.

Ortaya koyduğumuz vizyon, düşünce ve öneriler halkımızın refahı ve mutluluğu yolunda bütün siyasi anlayışların istifadesine açıktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle önümüzdeki siyasi seçimlerde bütün adaylara başarılar diler önerilerimizden istifade etmeleri temennisi ile Kağıthane’de yaşayan dostlarımıza saygılarımı sunarım.

Yılmaz Onuk
Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği Başkanı
Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Erzincan İl Başkanı

Etiketler: » » » » » » » » »
3906 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

#

KADAD Başkanı Yılmaz Onuk’tan Yerel Seçim Açıklaması” için 1 yorum

  1. bilaliahmet : diyor ki:

    Kağıthanemizin önde gelen saygın iş adamı ve dernek başkanı sayın yılmaz onuk her kesimin dikkate alması gereken muhteşem bir yazı paylaşmışsınız yüreğinize ve emeklerinize sağlık.