logo

27 Nisan 2014

10 yıllık Tecrübenin Adresi ELTE PANO

10 yıllık Tecrübenin Adresi ELTE PANO

10 yıllık Tecrübenin Adresi ELTE PANO

banner_img1

2004 Haziranında Dudullu’da  imalata başlayan ELTE PANO 2007 ‘de taşındığı Yenidoğan’daki fabrikasında 5 yıl kalmış ve bu zaman zarfında makine parkını ve kadrosunu geliştirerek, TT sektörüne atılım yaparak, üretim hacmini büyüterek sektöründe önemli firmalar arasında yerini almıştır.

Tuzla Orhanlı  Fabrikasına taşındığı 2012 yılına yeni yatırımlarla giren Elte Pano, ürün portföyüne OG Transformatör köşkü ve yük kesici sistemlerini katarak, yurtiçi ve dünyada  yüzlerce müşterisine özveriyle hizmet vermektedir.

banner_img4

Hala ilk günkü gibi amatör ruhlu, fakat işinde deneyimli personeliyle ve yüksek üretim kapasaitesiyle ELTE PANO, dünyada global bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

Başlıca Ürünleri: Elektrik Pano İmalatı ve Montajı, Telekom Outdoor Kabinler, Dikili Tip Panolar
Duvar Tipi Panolar, Piyano Panolar, Pult Panolar, Paslanmaz ve Alüminyum Panolar, Rack Kabinler
Özel imalat elektronik cihaz kutuları

Konut Projelerinde ELTE PANOU’yu tercih eden firmalar:

Ağaoğlu inşaat Sukent projesinin ilk etabı olan Sky Towers 42 katlı 2  kule olarak inşa edildi. Ağaoğlu Sukent projesinin 2. etabı olan My Towerland projesi 3000 daire olarak Batı Ataşehir’de konumlandırılmaktadır. İstanbul Halkalı’da İnşa edilen lüks konut konseptindeki projenin bazı etaplarının panoları. İstanbul Maltepe Başıbüyük’te 2200 daire olarak inşa edilen projenin tüm panoları. Ağaoğlu İnşaat tarafından İkitelli Ayazma bölgesinde 3.000 daire  olarak yapılan konut kompleksinin panoları. Akasya Acıbadem Rezidans projesinin 2. etabının tüm panoları. Emlak Konut GYO tarafından Tuzla Aydınlı’da konumlandırılan projelerde. İstanbul Alemdağ ilçesinde konumlandırılan 1.200 dairelik konut projesinin sayaç panoları, ana dağıtım panoları zayıf akım panoları ve trafo panoları olmak üzere tüm panoları ELTE PANO tarafından imal edilmiştir.

elte_logo

Elte Pano Elektrik Mak.Metal Müh. San. ve Tic.Ltd. Şti.

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Güderi Caddesi (7A Yolu)

P1 Özel Parsel No:16 Tuzla / İSTANBUL

İrtibat: 0216-484-06-66 / 0216-484-08-60

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3004 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.