logo

15 Temmuz Anma Töreni Atatürk Havalimanı’nda Yapılacak

15 Temmuz Anma Töreni Atatürk Havalimanı’nda Yapılacak

15 Temmuz Anma Töreni Atatürk Havalimanı’nda Yapılacak

Umran Kültür ve Medeniyet Hareketi 15 Temmuz Destanı’nın 3.yıl dönümünde basın açıklaması yaparak, bu şanlı direnişin 3. yılı kutlamaları çerçevesinde, bugün saat 20.00’de İstanbul Atatürk Hava Limanında yapılacak olan törene bütün Türk halkını davet etti.

İşte yapılan basın açıklaması:

15 TEMMUZ: BİR MİLLETİN DİRİLİŞ DESTANI

15 Temmuz Askeri Darbe Girişiminin Millet tarafından püskürtülmesinin 3. yılı milletimize, İslâm âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dileriz. Yüce Allah’tan; her biri bir Ömer Halis Demir olan 251 şehidimizin şehadetlerini kabul etmesini ve yüzlerce gazimize de sağlık vermesini niyaz ederiz. Bu millet, Dinine, Ezanına, vatanına ve bayrağına sahip çıktıkça bu tip darbe girişimleri, 82 milyonu bir olmuş bu milletin iman dolu göğüslerinde parçalanacak ve millet düşmanları her zaman perişan olacaktır.

Bu millete önderlik etmiş ve onunla birlikte sokağa çıkmış başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere, TBMM’nin üyelerini, askerimizi, polisimizi ve yediden yetmişe her bir ferdi ile meydanları dolduran milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

15 Temmuz unutulmaması gereken bir gündür. İçimizde yaşayan, bizim gibi inandığını söyleyen satılmış alçakların ülkeyi düşmanlara satmaya giriştiği bir gündür. O gece eline hiçbir silah almadan, sadece Allah’a güvenerek sokağa çıkan, tanka, topa, tüfeğe aldırmadan eliyle ve yüreğiyle karşı koyan vatan sevdalılarının direndiği, “ya şehit ya gazi” olduğu bir gecedir. O gece yapılan sıradan bir darbe girişimi değildir. Aziz vatanımızı işgal etme ve kardeş kavgasını başlatma teşebbüsüdür.

Türkiye ve İslâm düşmanlarına karşı şahlanan milletin evlatları, içerideki hainlere yol vermemiş, tanklara göğsünü siper ederek tarihte benzeri az görülmüş bir direniş sergilemiştir.

Bu şanlı direnişin 3. Yılı kutlamaları çerçevesinde, bugün saat 20.00’de, İstanbul Atatürk Hava Limanında yapılacak olan törene katılımınızı bekler, yüce Allah’tan bir daha böyle Diriliş Destanları yazmak mecburiyetinde kalmamamızı niyaz ederiz…

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: »
2596 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.