logo

15 Temmuz Sonrası Ders-i Alem Adlı Tiyatro Oyunu İlgi Gördü

15 Temmuz Sonrası Ders-i Alem Adlı Tiyatro Oyunu İlgi Gördü

15 Temmuz Sonrası Ders-i Alem Adlı Tiyatro Oyunu İlgi Gördü

 15-temmuz-sonrasi-dersi-alem-tiyatro-ekibi

Sadabad Tiyatro Atölyesi, Kağıthane Kaymakamlığı, Kağıthane Belediyesi, Kağıthane Gençlik Platformu ve Ayraç Dergisi’nin katkılarıyla hazırlanan “15 Temmuz Sonrası Ders-i Alem” programı, 07 Ekim 2016 Cuma Günü Saat:19.30’da Kağıthane Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

15-temmuz-sonrasi-ders-i-alem-programi

Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin ve Şaban Demirel, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Kent Konseyi Egelliler Meclis Başkanı Mesut İncesu, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, AK Parti Meclis Üyeleri Hüseyin Akgül ve Selim Akgün, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, İstanbul Vali Hayri Kozakçıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni Mehmet Akpınar ve Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun katıldı.

ders-i-alem-tiyatro-oyunu 15-temmuz-sonrasi-ders-i-alem-tiyatro-oyunu

15-temmuz-sonrasi-dersi-alem-sadabad-tiyatro

Sadabad Tiyatro Ekibi 15 Temmuz Sonrası Ders-i Alem Adlı Tiyatro Oyununu oynadı. Tiyatro, izleyiciler tarafından heyecanla izlendi ve tam not aldı.

dersi-alem-sunucu-tayfun-ayaz

Sunuculuğunu Tayfun Ayaz’ın yaptığı program Kur’an Tilaveti ile başladı.

sadabad-tiyatro-atolyesi-genel-sanat-yonetmeni-fatih-meral

Açılış konuşmasını Sadabad Tiyatro Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni Fatih Meral yaptı. Meral, millet olarak mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini ifade ederek, “Yüce dinimiz, İslam toplumunun huzurunu bozacak, kardeşlik duygularını zedeleyecek davranış ve uygulamadan şiddetle kaçınmamızı emretmiştir. Unutmayınız, geçmişin zaferi, geleceğin neferidir” dedi.

sadabad-tiyatro-fazli-kilic
Kağıthane Belediyesi Başkanı Fazlı Kılıç, “15 Temmuz’da, 79 milyonun tek vücut olarak ülkenin bölünmesini engelleyerek, birliğine ve beraberliğine kast eden bu girişimin engellenmesini sağladı”dedi. Kılıç, “Attığımız her adım dünyayı etkiliyor. Bu sebeple yapılan tüm çalışmalar çok önemli. Bu çalışmayı yapan genç kardeşlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

sadabad-tiyatro-atolyesi-fazli-kilic

Konuşmasının ardından Başkan Fazlı Kılıç’a Sadabad Tiyatro Ekibi resim hediye etti.

15-temmuz-sonrasi-dersi-alem

Konuşmaların ardından A.A.nın hazırladığı darbe girişiminin anlatıldığı sinevizyon gösterimi ile Suriyeli sığınmacılara yönelik paylaşma duygusunu anlatan “Lokma” adlı kısa film izletildi.

Program toplu çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2453 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.