logo

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Atatürk Ortaokulu 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılı açılış töreni Seyrantepe Atatürk Ortaokulu’nda yapıldı.

Açılış törenine Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Kağıthane İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Atatürk Ortaokulu Müdürü Aydın Ayduğan, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal marşı ile başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır konuşmasında; “Değerli mesai arkadaşlarım, sayın veliler, sevgili öğrenciler, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz, istikbalimizin teminatı sevgili yavrularımızı, iyi ve donanımlı yetiştirmek, geleceğe hazırlamak, biz eğitimcilerin en temel görevidir” dedi.

Fazlı Kılıç Eğitim Açılış Töreni

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılını bugün başlatıyoruz.  Bu dönemin, hem öğrencilerimiz için hem de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tabi bizler yaz sezonunu boşa geçirmedik. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte okullarımızın eksikleri, problemlerini, biz yerel yönetimler olarak gidermeye çalıştık. Okul zilinin çalmasıyla birlikte öğrencilerimiz her şeyleri hazır bir şekilde okullarına başladılar. Geçmişte okullar açıldığında öğrenciler kitap bulamazlardı ve kitapçıların önünde kuyruklar oluşurdu, şimdi ise her öğrenci kitaplarına çok rahat bir şekilde ulaşabiliyor” ifadesinde bulundu.

Kağıthane Seyrantepe Atatürk Ortaokulu

Hasbahçe Gazetesi olarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Etiketler: » » » » » » » » »
3479 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.