logo

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

2016-2017-egitim-ve-ogretim-yili-acilisi-kagithane

Okulların açılmasının ilk günü vesilesiyle Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış törenini Hamidiye Mahallesi İmece İlkokulu’nda gerçekleştirdi.

2016-2017-egitim-ve-ogretim-yili-acilis-toreni-yapildi

Açılış törenine Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Kağıthane İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, İmece İlkokulu Müdürü Erol Karakaya, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal marşı ile başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti.

imece-ilkokulu-muduru-erol-karakaya

Şehit ve Gaziler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını İmece İlkokulu Müdürü Erol Karakaya yaptı. Karakaya “2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

kagithane-ilce-milli-egitim-muduru-muhammet-cayir

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, “Değerli mesai arkadaşlarım, sayın veliler, sevgili öğrenciler, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz, istikbalimizin teminatı sevgili yavrularımızı, iyi ve donanımlı yetiştirmek, geleceğe hazırlamak, biz eğitimcilerin en temel görevidir” dedi.

kagithane-belediye-baskani-fazli-kilic

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; “Tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. İnşallah bu yıl geçen senelere göre çok daha verimli bir yıl olur” dedi.

kagithane-kaymakami-hasan-goc

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, “15 Temmuz’dan sonra eğitimin ve okulların daha steril bir hale getirildi. Devlet okullarına ve bu okullarda verilen eğitime inancımız tam. Başka hiçbir okula çocuklarınızı göndermenize gerek yok. Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı devletimizin öğretmenlerine emanet edebilirsiniz” dedi.

kagithane-imece-ilkokulu-ogrencisi-siir kagithane-imece-ilkokulu-ogrencisi

imece-ilkokulu-koro-dinletisi

Programda 15 Temmuz Şehitleri için yazdıkları şiirleri de okuyan çocuklar ayrıca konuklara bir koro dinletisi, halk oyunları ve tekvando gösterisi de sundu.

kagithane-imece-ilkokulu-ogrencisi-tirmanma

Bir proje kapsamında yapılan tırmanma duvarının da gösterişe açıldığı törende bir öğrenci duvara tırmanarak, duvarın en üstünde bulunan Türk bayrağına ulaşmaya çalıştı.

Hasbahçe Gazetesi olarak bizler de diyoruz ki; Çocuklarımıza en güzel şekilde okuma yazmayı öğrettiğimiz gibi; elif gibi doğru olmayı, elif gibi düzgün olmayı, ahde vefalı olmayı, anne babaya, büyüklere saygılı olmayı, bütün kâinata, bütün varlık âlemine karşı şefkatli olmayı, sevgili ve merhametli olmayı öğretelim. Bu da özellikle hocalarımızdan, öğretmenlerimizden istirhamımızdır.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2861 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.