logo

2019-2020 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Başladı

2019-2020 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Başladı

2019-2020 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Başladı

Kadrolu öğretmen sayısının yetersiz olması sebebiyle 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için ihtiyaç olan okullarda görevlendirmek üzere ders ücretli öğretmenler görevlendirilecektir.

2019-2020 eğitim öğretim yılında görev almak isteyenlerin ayrıca e-devlet üzerinden de başvuru yaparak bağlı oldukları ilçeleri tercih etmeleri gerekmektedir.

Yükseköğrenim mezunu olup ders ücretli öğretmen olarak görev almak isteyenlerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesine girip başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formuna diploma ve vesikalık fotoğraf yüklemesi yapılmalıdır. Başvuru formu doldurulduktan sonra ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gitmeye gerek yoktur.

65 Yaş ve üstü olanlar ile lise mezunlarının başvuru hakkı bulunmayıp başvursalar bile başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvurular için son tarih belirlenmemiş olup öğretmen ihtiyacı olan tüm okullara 9 Eylül’den önce yerleştirme işlemleri yapılacağından görev almak isteyenlerin bu hususu dikkate almaları gerekmektedir.  

Ayrıca görevlendirilen ücretli öğretmenlerin diploma formasyon belgesi, nüfus cüzdanı, sağlık raporu (son altı aylık tek hekimli), sabıka kaydı temin etmeleri rica olunur. Görevlendirilen ücretli öğretmenlerin gerekli evrakları görevlendirildikleri okula teslim etmeleri gerekmektedir.

E-devlet üzerinden başvuru yapmak için tıklayınız.

Kağıthane İlçesine başvuru yapmak için tıklayınız.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2090 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.