logo

2021-2022 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Başladı

2021-2022 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Başladı


Kadrolu öğretmen sayısının yetersiz olması sebebiyle 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için ihtiyaç olan okullarda görevlendirmek üzere ders ücretli öğretmenler görevlendirilecektir.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Ücretli Öğretmenlik başvuruları başladı.  2021-2022 eğitim öğretim yılında görev almak isteyen Önlisans ve Lisans Mezunlarının e-devlet üzerinden başvuru yaparak görev yapmak istedikleri ilçeleri tercih etmeleri gerekmektedir.

65 Yaş ve üstü olanlar ile lise mezunlarının başvuru hakkı bulunmayıp başvursalar bile başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvurular elektronik ortamda alındığından ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gitmeye gerek yoktur. Başvurular için son tarih belirlenmemiş olup öğretmen ihtiyacı olan tüm okullara 31 Ağustos’ dan önce yerleştirme işlemleri yapılacaktır. Görev almak isteyenlerin bu hususu dikkate almaları gerekmektedir.

Ayrıca görevlendirilen ücretli öğretmenlerin diploma formasyon belgesi, nüfus cüzdanı, sağlık raporu (son altı aylık tek hekimli), sabıka kaydı temin ederek görevlendirildikleri okula teslim etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca görevlendirilen ücretli öğretmenlerin diploma formasyon belgesi, nüfus

E-devlet üzerinden başvuru yapmak için tıklayınız.

Kağıthane İlçesine başvuru yapmak için tıklayınız.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

713 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.