logo

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Kağıthane’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları 28 Ekim Çarşamba günü Kağıthane İlçe Meydanındaki törenle başladı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 92. Yıldönümü münasebetiyle Kağıthane meydanı tören alanında düzenlenen programa Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, 3. Kolordu Komutanlığı adına Albay Ünal Sökükçü, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, siyasi partilerin ilçe başkanları ile mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Perşembe günü Saat 09.30’da Kağıthane İlçe Kaymakamlığında düzenlenen tebrikat töreniyle devam etti. Tebrikat törenine Kaymakam Hasan Göç, 3. Kolordu Komutanlığı adına Albay Ünal Sökükçü, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, siyasi partilerin ilçe başkanları, okul müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Daha sonra Kağıthane Sadabad Kültür Merkezi’nde 10.30’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları büyük bir coşku ile gerçekleşti. Kutlamalar kapsamında Cumhuriyeti anlatan sinevizyon gösterimi yapılırken Kağıthane Cengizhan Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan koro ekibi söylemiş olduğu “Memleket” adlı türkü ile vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

Kutlamalar sonunda Cumhuriyet Kupası ve atletizm yarışmaları ile şiir, kompozisyon, resim alanlarında birinci olan öğrencilere mp3, kupa, madalya ve bisiklet hediye edildi.

Kutlamalar kapsamında konuşan Kaymakam Hasan Göç, “Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümü hayırlı olsun, Kurtuluş Savaşında ölen şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükran ile yâd ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Bayramı Kutlamasında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise “Bize bu güzel vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hedefimiz Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Türkiye’yi dünyanın en güçlü ilk on ülkesinden biri yapmak.” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1298 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.