logo

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kağıthane 30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Kağıthane’de de kutlandı.

Büyük Zafer’in 92. Yıldönümü münasebetiyle Kağıthane Meydanı tören alanında düzenlenen programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, 3. Kolordu Komutanlığı adına Albay Ünal Sökükçü, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, mülki amirler, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kağıthane

Çelenk sunumun ardından şehitlere saygı için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Kâğıthane Hükümet Konağı’na geçildi.

Kağıthane Kaymakamı 30 Ağustos Zafer Bayramı

Kaymakamlık makamında düzenlenen tebrigat törenine Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mülki amirler, mahalle muhtarları katıldı. Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bütün Kağıthanelilerin zafer bayramını kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kağıthane Kaymakamı

30 Ağustos zaferinin milletin egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırışı olduğunu belirten Başkan  Kılıç; “30 Ağustos Zafer Bayramı, 92 yıl önce bir destan yazan milletimizin gurur nişanıdır. 30 Ağustos yokluklar içerisinde verilmiş bir mücadelenin, üstün savaş planı ve inançla büyük zafere dönüşmesinin tarihe not düşüldüğü gündür. Bugün bağımsızlığımızın ve milli hâkimiyetimizin milletimize müjdelendiği, vatanımız için umutsuzluğun sona erdiği büyük zaferin günüdür. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor,  aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1513 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.