logo

50.Yıl Aşkına Yemek Verdi

50.Yıl Aşkına Yemek Verdi

50.Yıl Aşkına Yemek Verdi

Araştırmacı Yazar Muzaffer Coşkun hocamız, evliliğinin 50.Yıldönümünde; 7 Nisan Cumartesi günü Saat:13.00’da Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesislerinde Coşkun ailesine ve akrabalarına yemek verdi.



50.Yıl yemeğine oğulları; Abdülkadir, Ayetullah, Mehmet Emin ve eşleri, kızı Mutahhara Fatma, damadı Zafer Karakuş, torunları, yeğenleri ve akrabaları toplamda 50 kişi katıldı.

Yemekler yenildikten sonra kuranlar okundu dualar edildi.

Muzaffer Coşkun ve Eşi Emine Coşkun, günün anlam ve önemine binaen konuşma yaparak yemeğe katılım gösteren herkese teşekkür etti. Yemeğe katılım gösterenler Muzaffer Coşkun ve Eşi Emine Coşkun’a 50.Yıl aşkına çeşitli hediyeler de verdi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonra erdi.

Muzaffer Coşkun Kimdir?

1944 yılında Erzurum’un Oltu İlçesi Tutmaç Köyünde doğdu. İlkokulu Oltu’da bitirdi, sonra küçük yaşta İstanbul’a gelip Gönenli Mehmet Efendi’nin kurslarına katılarak hafız oldu. Talim ve kıraat dersleri aldı. İmam-Hatip Lisesinden muzun oldu. 1966 yılında Sarıyer, Rumeli Kavağı’nda ilk vazifesine başladı. 6 Nisan 1968’de Emine Bayraktar’la evlendi. Akabinde Sarıyer Merkez’de bulunan Ali Kethüda Camii’nde görev yaptıktan sonra 1975 yılında Beşiktaş’taki Hoca Hayri Camiine imam-hatip oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı’nca 1982-1985 yılları arasında Hollanda’da Din Görevlisi olarak vazife yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2 defa takdir belgesi aldı. 1985 yılında Hoca Hayri Camii’nin yeniden inşasına önayak oldu ve caminin altında Ertuğrul Kur’an Kursunun açılmasını sağladı. Ertuğrul Kur’an Kursundan 120 tane hafızın yetişmesine vesile oldu. Sinan Paşa Camiinde ve Yahya Efendi Camiinde imam-hatip olarak görev yaptı ve 45 yıllık hizmetinin ardından 15 Aralık 2009 tarihinde yaş haddinden Hoca Hayri camiinden emekli oldu. Evli ve dört çocuk babası, 10 torun dedesidir. İyi derecede Arapça ve orta derecede İngilizce bilmektedir.

Muzaffer Coşkun’un Yayınlanmış Olduğu Kitaplar:

  • Yıldızlı Cümleler ve Unutulmaz İbretli Sözler,
  • Nasıl Başardılar – Saadete Götüren Muvaffakiyetin Sırları,
  • 101 Kıssa – Sebep Olay Sonuç

Yayınlanacak Olan Kitapları:

  • Bir Demet Tebessüm ( Latifeler Nükteler )
  • Çocuk Yetiştirme ve Terbiye Kılavuzu
  • 1001 Kıssa – Her Kıssadan Bir Hisse
  • Seher Vakti ve Gecelerin Esrarı
  • İnsan Yönetimi Sanatı – İdarecilik

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Muzaffer Coşkun hocamızın Evliliğinin 50.Yıldönümünü kutlar, sevdikleriyle beraber sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmesiniz Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2243 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.