logo

5’i Bir Yerde “Sezayi Divanı” Çıktı

5’i Bir Yerde “Sezayi Divanı” Çıktı

5’i Bir Yerde “Sezayi Divanı” Çıktı

Yazarımız ve Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesi Sorumlusu, Şair Yazar Sezayi Tuğla’nın 5’i bir yerde “Sezayi Divanı” Yayın Dünyamız (YDY) kitabevinden çıktı.

5’i Bir Yerde “Sezayi Divanı”: 1-En Güzel Mesajlar, 2-Düz Ayna, 3-İlahi Mobese, 4-Bibereyn, 5- Evvelden Ahire Katreler adlı kitaplardan oluşmaktadır.

Konu hakkında görüş aldığımız Şair Yazar Sezayi Tuğla, “65 yıllık hayatımın acı-tatlı karelerinden oluşturduğum eserlerimi kitaplaştırarak siz değerli okuyucularıma takdim etmekten mutluluk duyuyorum. Ömür hızla geçiyor. Herkesin hayatının ibret alınacak gerçek bir roman olduğuna inanıyorum. Ama maalesef anlatmakla iktifa edilen bu romanlar bir türlü yazıya aktarılmıyor. Ben de naçizane “Söz uçar, yazı kalır” düsturuna uyarak, benden sonraki kuşaklara bir eser bırakmaya niyetlendim. Bu vesileyle de çevremdeki siz değerli dostlarımın teşvikleriyle bu niyetimizi gerçekleştirmiş olduk” dedi.

Tuğla, “Kitaplarımın konusunu, topluma yararlı olacak ahlaki ve edebi nitelikler içeren unsurlardan oluşturmaya gayret ettim. Siz okuyucularımdan ricam, (dil sürçmemiz ve tahsis hataları dışında) yazı ve şiirlerimi okurken, yazıldığı tarihleri de göz önüne alarak, o günkü atmosfer ve psikolojik durumda değerlendirme yapmanızdır” dedi.

Şair Yazar Sezayi Tuğla, “Kitaplarımızı anlaşmalı kitapçılardan, YDY Yayınevinden, Hasbahçe Gazetesinden ve 0542 432 89 75 nolu cep telefonumdan bana ulaşıp temin edebilirsiniz. Teşekkür eder, iyi okumalar dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1322 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.