logo

7/24 Trafik

7/24 Trafik

7/24 Trafik

trafik

Son günlerde artan trafik Sanayi Mahallesi, Çeliktepe, Gültepe, Kağıthane Merkez’de yoğun şekilde görülmeye başlandı. Etiler-Beşiktaş, Eyüp veya Sarıyer tarafından araçlarıyla Kağıthane’ye gelmeye çalışan vatandaşlar maalesef gidecekleri yere saatlerce ulaşamıyorlar.

Söz konusu yatırımlara rağmen Kağıthane’de trafik sorununun gündemdeki yerini koruduğunu görüyoruz.

Kağıthane’ye gelmeye çalışmak için maalesef Tem otoyoluna girip Hasdal’a ordan Nurtepe’ye ve nihayet Kağıthane’ye ulaşabilmek mümkün oluyor.

Vatandaş soruyor Altyapı yatırımları tamamlanmadan, yollar ve otoparklar kentsel dönüşüm ve alışveriş merkezleri için uygun hale gelmeden bitirilen AVM’ler ve Residence’ler daha çok trafiğe neden olmuyor mu?

trafik merkez mahallesi   gece trafik

Kağıthane Merkezde öyle bir sokak var ki 7/24 trafik var. Neresimi Kemerburgaz Caddesinden ve Sadabat Caddesinden gelen araçlar tek bir sokağa girip Mermerciler Caddesinden Cendere Caddesine girmeye çalışıyorlar. Başka bir yerden gidiş mümkün olmadığı için Trafik 7/24 sürüyor. Araç sürücüleri ve Merkez Mahalle Esnafı bu durumdan şikayetçi. Yetkililerden biran evvel bu trafiğe çözüm bulmalarını rica ediyorlar.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1630 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.