logo

Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Abdullah KARAKELLE’den Kurban Bayramı Mesajı

Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Abdullah KARAKELLE’den Kurban Bayramı Mesajı

Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, iş adamı Abdullah Karakelle, Hasbahçe Gazetesine aracılığı ile tüm İslam âleminin, Kağıthanelilerin ve Gültepe Meslek Lisesi mezunlarının Kurban Bayramını kutladı.

Karakelle, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en güzel mahiyette sergilendiği günlerdir. Vatanımızın ve milletimizin bekası için sınır içinde ve ötesinde görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Devletimizin bekası için toprağı kanıyla sulayarak vatan haline getiren şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyoruz.

Kurban, yakınlaşmak anlamına gelmektedir. Akıl sağlığı yerinde, hür ve dini ölçülere göre zengin sayılan mümin, Allah’ın rızasını kazanmak gayesiyle kurbanını kesmekle hem Cenab-ı Hakk’a yaklaşmakta, hem de maddi durumlarının yetersiz olması sebebiyle kurban kesemeyenlere yardımda bulunmaktadır. Kurban Bayramı et bayramı değildir. Kurban; paylaşmaktır, yardımlaşma ve dayanışmadır.

Bu vesile ile Tüm İslam Aleminin ve Türk Milletinin Kurban Bayramını kutlar, kurban kesen halkımızdan yetim ve öksüzleri, ihtiyaç sahipleri aileleri unutmamasını, kurbanın faziletini tam manasıyla yerine getirmesini rica ederiz. Hayırlı Bayramlar dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
293 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.