logo

Açık Hava Sinema Keyfi Sona Erdi

Açık Hava Sinema Keyfi Sona Erdi

Açık Hava Sinema Keyfi Sona Erdi

acik hava sinema keyfi kagithane

Kağıthane Belediyesi’nin Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlediği ve ilçe sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği “Açık Hava Sinema Günleri” sona erdi. 

10 gün süren Açık Hava Sinema Günleri’nin kapanışı 24 Ağustos’ta Hasbahçe ve Sanayi Mahallesi’nde eş zamanlı gösterilen final filmleriyle sona erdi.

kagithanelilerin-acik-hava-sinema-keyfi-sona-erdi

15-24 Ağustos tarihleri arasında Hasbahçe Mesire alanında her gün, Sanayi, Çeliktepe, Gültepe ve Seyrantepe Mahallelerinde dönüşümlü olarak gösterimin yapıldığı açık havada sinema keyfi etkinliğine katılım yoğun bir şekilde yaşandı.

Birbirinden güzel filmleri Kağıthanelilerle buluşturan Kağıthane Belediyesi ilçe sakinlerine geçmişin izlerini taşıyan bir atmosfer sundu.

Binlerce kişinin izlediği etkinliklerde film öncesi misafirlere Kağıthane Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gazoz ve mısır dağıtıldı. Birçok Kağıthaneli açık hava sinema günlerinde çocukluğuna dönerken çocuklar ise film makinesi ve sinema perdesi ile belki de ilk kez tanıştılar.

hasbahce acık hava sinema keyfi sadabad acık hava sinema keyfi

Düğün Dernek, Patron Mutlu Son İstiyor, Kelebeğin Rüyası, Uzun Hikaye gibi yerli sinemanın çok ses getiren filmlerinin yanı sıra Örümcek Adam, Dünya Savaşı Z,  Karlar Ülkesi, Rio 2,  Buz Devri 4, Şirinler 2 gibi gişe rekoru kıran filmleri Kağıthane’ye getiren Kağıthane Belediyesi ilçe sakinlerine eğlenceli saatler yaşattı.

kağıthane acik hava sinema keyfi

10 gün boyunca ilçenin farklı noktalarında geçmiş zamanın sinema kültürünü günümüz yapımları ile buluşturduklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Yerli, tarihi, dram, aksiyon, komedi ve animasyon gibi farklı türde yapımları buraya getirdik. Buraya gelenlere gazoz ve mısır ikram ettik. Açık havada sinema keyfiyle Kağıthanelilere bir kez daha nostalji yaşattık. Sağ olsunlar komşularımız bu etkinliğimize yoğun ilgi gösterdiler. Biz o kültürü yeniden gün yüzüne çıkarmak için bu yıl da  böyle bir etkinlik tertipledik. Gelen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1997 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.