logo

Acılı Baba Adaletin Sağlanması İçin Sesini Duyurmaya Çalışıyor

Acılı Baba Adaletin Sağlanması İçin Sesini Duyurmaya Çalışıyor

Geçtiğimiz yıl damadı tarafından katledilen iki kızı için hukuk mücadelesi veren baba Mustafa KOYUN, 5 yaşındaki torununun yetiştirme yurduna verilmesine isyan ediyor. Acılı baba “Kızımın emaneti olan torunum için başlattığım hukuk mücadelesi için yetkililerden yardım bekliyorum. Çifte acı yaşayan bir babaya üçüncü bir acıyı yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur” dedi.

Geçtiğimiz yıl Beylikdüzü’nde bir sitede yaşanan korkunç çifte cinayet ile iki kızını kaybeden Mustafa Koyun adalet arıyor. F.B. eşi Vildan Borduroğlu’nu 38, baldızını 22 bıçak darbesi ile vahşice öldürmüştü. Olayı sosyal medyadan duyup isyan eden baba Mustafa Koyun, 5 yaşındaki torununun yetiştirme yurduna verilmesi ile üçüncü bir acı yaşamıştı. Acılı baba Mustafa Koyun, ‘Kızlarımın katledilmesini ne yazık ki sosyal medya üzerinden öğrendim. Kolluk kuvvetleri neden bize haber vermedikleri bir muamma. Bize haber vermedikleri gibi torunumu yetiştirme yurduna vermişler. Bu nedenle ikinci bir acıyı yaşıyorum.

Cinayetle ilgili aydınlatılması gereken kısımlar var. Sitenin güvenlik kamerasından aldığımız görüntülerde çocuklarımı katleden o cani cinayeti tek başına işlemiyor. Görüntülere baktığımızda kızlarıma işkence edildiği ve cinayet saatinden önce kanlı elbiselerle dışarı çıkılıp tekrar eve girildiği görülmekte. Bu görüntüleri mahkemeye sunduk ama dosyaya herhangi bir katkı sağlamayacağı gerekçesiyle güvenlik kamerasındaki görüntüleri incelemediler. Bu cinayet işkence sonrasında işlenmiş. Bunların araştırılıp sorumluların cezalandırılmasını istiyorum. Bunun arkasında bir suç örgütünün olduğundan şüpheleniyorum. Kızlarımın cenazelerini sosyal medyadan paylaşarak kimlere göz dağı verildiği araştırılmalı. Bu konuda yetkililerden yardım istiyorum Adaletin yerine getirilmesini istememin sebebi bu cinayetlerin durması. Başkalarının canı da yanmasın, katiller cezalandırılsın.

Bütün bu acılarımızın üstüne bir acı daha yaşadık. 5 yaşındaki torunumu yetiştirme yurduna vermişler. Başvurularımıza olumsuz cevap veriliyor ve kızımın emanetini alamıyorum. Cinayetin tam olarak aydınlatılması ve torunumun velayetinin bana verilmesi için yetkililerden yardım istiyorum. Cumhurbaşkanımız, adalet bakanımız, içişleri bakanımızdan sesimizi duymaları ve acımızı hafifletecek adımlar atmalarını istiyorum. Bizim verdiğimiz mücadele ne yazık ki yetersiz kaldı. Adalete olan güvenimiz sarsıldı. Allah rızası için sesimizi duyun ve adaletin yerine gelmesi için harekete geçin’ diyerek yetkililerden yardım talep etti.

Röportaj Video:

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber: Emin DOĞAN

181 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.