logo

Aday Olmayan Muhtarlara Vefa Örneği Gösterildi

Aday Olmayan Muhtarlara Vefa Örneği Gösterildi

Aday Olmayan Muhtarlara Vefa Örneği Gösterildi

Kağıthane Muhtarları Derneği, 31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde tekrar muhtar adayı olmayan üç mahalle muhtarı için Nurtepe Sosyal Tesislerinde “Muhtarlara Veda” programı düzenledi.

Hizmetlerinde Dolayı Teşekkürler

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Muhtarları Derneği Başkanı Bilal Daş, “Muhtarlarımız, bulunduğu yerlerde devletin tüm kurumlarını temsil eden, halkımız ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören kişilerdir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlık olduğu, önemli bir yer tutmaktadır. 31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde tekrar muhtar adayı olmayan Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan’a, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Orhan Karagöz’e ve Gürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Poyraz’a mahallelerine yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Rabbim sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin. 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan tüm muhtar arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, “Muhtarlığımın son günlerinde Kağıthane Muhtarları Derneğinin düzenlediği “Muhtarlarımıza Veda” programında bir araya geldik, başta Kağıthane Muhtarları Derneği Başkanı Bilal Daş olmak üzere ve birbirinden kıymetli tüm muhtarlarıma vefalı davranışları için çok teşekkür ediyor, önümüzdeki seçimde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Şirintepe Mahallesi Muhtarı Orhan Karagöz, “Bizleri unutmayıp böyle bir program gerçekleştirdikleri için başta Kağıthane Muhtarları Derneği Başkanı Bilal Daş olmak üzere tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Yerel seçimlerde muhtar adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Gürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Poyraz ise “Kağıthane Muhtarları Derneği Başkanı Bilal Daş’a ve muhtarlarımıza böyle bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Vefa’nın bir semt adı olmadığını bizlere bir kez daha gösterdiler. Var olsunlar. 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan’a, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Orhan Karagöz’e ve Gürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Poyraz’a bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz. Rabbim sağlıktan ayırmasın.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
3536 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.