logo

ADFED ve KADAD Başkan Yardımcısı Secaettin DEMLİ’den Kurban Bayramı Mesajı

ADFED ve KADAD Başkan Yardımcısı Secaettin DEMLİ’den Kurban Bayramı Mesajı

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından, Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği Başkan Yardımcısı ve Kağıthane Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Secaettin Demli, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Tüm İslam âleminin, Aziz Türk Milletinin, ADFED’e bağlı tüm dernek üyelerinin ve hemşerilerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

Demli, “Kurban, Allah’ın ihsan buyurduğu varlığa şükran borcu olarak, Allah (c.c.) rızası için yapılan mali fedakârlıkla ilgili bir ibadettir. Kurban kesmek; hür olan, misafir olmayan, akıllı olan, baliğ-yetişkin olan, zengin Müslüman kimseler için dini bir vacibedir. Kurban’da da zenginlik ölçüsü aynen zekât ve sadaka-i fıtır gibi 80 gram altındır. Kurbanlar, koyun, keçi, sığır, manda ve deve kesilir. Kurban, ahirette binek olur, kulu Allah’a yaklaştırır, rıza ve hoşnutluğunu kazandırır. Kurbanlarımızla, Allah’a Kurban (yakın) olalım inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramımızın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, başta Kağıthaneli ve Erzurumlu hemşerilerim olmak üzere Tüm İslam âleminin, Aziz Türk Milletinin, ADFED’e bağlı tüm dernek üyelerinin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

234 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.