logo

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Muharrem Vedat Eryetiş’ten Bayram Mesajı

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Muharrem Vedat Eryetiş’ten Bayram Mesajı

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Genel Başkanı Dr. Muharrem Vedat Eryetiş, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Tüm İslam âleminin, Aziz Türk Milletinin ve ADFED’e bağlı tüm dernek üyelerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

ERYETİŞ; “Bayramla beraber; tüm dünyada süregelen salgın hastalığın getirdiği elem ve gözyaşının dinmesini, bu hüzünlü günlerin geçip gitmesini, anlaşmazlık ve çatışmaların bitmesini; Kurban Bayramı’nın tüm insanlık ve İslam alemine sağlık, esenlik, ortak akıl-fikir-vicdan getirmesini niyaz ederim.

Türkiye’de demokrasiye ve özgürlüklere hiçbir güç asla halel getiremez, hiçbir güç ve odak milli irade ile millet iradesini yok sayamaz. Türkiye’nin bir daha asla darbelerle vesayet hevesleri girişimleri ile muhatap olmayacağı bir Türkiye’de demokrasiyi yaşamak ve demokrasiyi yaşatmak için bu derneğimizi kurduk ve mücadele ediyoruz. Coşku ve sevgi ile sabahlara uyanmak istiyoruz. Türkiye gece yarısı darbeleri ile uyanmasın. Vesayetin, demokrasi dışı güçlerin hevesleri ve hayallerinin hayata geçmesinin önlenmesi için biz buradayız. Halkımızın bir vefa göstergesi olan başta bu demokrasi anıtında yatan rahmetli Şehid Başvekil Adnan Menderes ve Şehid arkadaşları Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu’yu, 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz

Mazlum ve mahzun İslam kardeşlerimin, Doğu Türkistan’ın ve tüm insanlığın huzura ermesi, hayır dualarımızın ve ibadetlerimizin kabulü, aç-açıkta kimsenin kalmaması duası ile birbirimizi yok saymanın maharetine değil de, gönül almanın zarafetine daha çok ihtiyacımız olduğu bu bayramda yol gözletmeden, bekletmeden; küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öper, size ve sevdiklerinize iyi bayramlar dilerim” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » »
506 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.