logo

AGD Kağıthane 21 Ekim Gazeteciler Gününü Kutladı

AGD Kağıthane 21 Ekim Gazeteciler Gününü Kutladı

AGD Kağıthane 21 Ekim Gazeteciler Gününü Kutladı

Kağıthane’nin en önemli STK’larından biri olan Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesi 21 Ekim Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel basına kahvaltı verdi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kağıthane Şubesi, yerel basına 21 Ekim Pazar günü Saat: 10.00’da Hamidiye Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı kutlama programı düzenledi. Programa gazetemiz adına Genel Yayın Yönetmenimiz Ayetullah Coşkun katıldı.

AGD Kağıthane Şubesi Başkanı Cihan Koçyiğit, “Buradan dürüst tarafsız ve doğru habercilik anlayışı çerçevesinde bizi bilgilendiren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Daha kolay çalışma koşullarına kavuşmaları ümidiyle günlerini kutluyor. Bu uğurda canlarını feda eden gazeteci arkadaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Koçyiğit, “Yıl 1989 Kağıthane’de Milli Gençlik Vakfı kuruldu. O yıllardaki çocuklar, gençler şimdi önümüzde Genel Başkan, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, gazeteci, avukat, mühendis, müfettiş olarak yetiştiler elhamdülillah. Bugünde aynı 29 yıl önce gibi aynı heyecan ve aşkla çocuklarımızı ayırt etmeden Kağıthane’nin en büyük gençlik ve sivil toplum kuruluşu olarak davamızı devam ettiriyoruz. İlçe merkezimizde 7 senedir devam eden Pazar dersleri devam etmektedir. Bunun yanında Erbakan Hocamızı anma programı, Çanakkale Zaferi, İstanbul’un Fethi, Ayasofya, Sabah Namazı, Kudüs Mitingleri, Mekke’nin Fethi programları büyük teveccüh görmektedir. 15 Mahalle Teşkilatımızda sohbetlerimiz, Kur’an Derslerimiz devam etmektedir. Anaokulumuz devam etmektedir. Kız çocuklarımıza hafızlık dersi verilmektedir. Üniversiteye hazırlık kursları verilmektedir. Öğrencilere burs verilmektedir. 2017 yılındaki Siyer-i Nebi Yarışmasında ortaokul ve liselere 4500 kitap dağıtılmıştır” dedi.

Kağıthane’de tüm mahalle ve okullarda teşkilatlandıklarını ve yılın 365 günü kesintisiz faaliyet yaptıklarını ama bu faaliyetlerini halka duyuramadıklarını vurgulan Koçyiğit, yerel basının AGD’nin faaliyetlerine yer vermesini istedi. 

Program, gazetecilerin AGD Kağıthane Şubesi Başkanı Cihan Koçyiğit’e aktardıkları soru ve önerilerin ardından sona erdi. Programa katılan yerel basın mensupları, AGD Kağıthane Şubesi Başkanı Cihan Koçyiğit ve ekibine nazik davetlerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Kahvaltının ardından yerel basın mensuplarına birer kitap hediye eden Başkan Koçyiğit ve yönetimi, gazetecilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2193 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.