logo

AGD Mekke’nin Fethi Programı Düzenliyor

AGD Mekke’nin Fethi Programı Düzenliyor

AGD Mekke’nin Fethi Programı Düzenliyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), her yıl olduğu gibi bu yıl da Mekke’nin Fethi programı düzenliyor. Mekke’nin Fethinin 1389. yıldönümü, 31 Aralık akşamı 81 ilde gerçekleştirilecek etkinlikler ile kutlanacak.

Hasbahçe Gazetesine konuşan Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şube Başkanı Hüseyin ÜNAL, Her sene olduğu gibi bu sene de 31 Aralık akşamı Saat:20.00’da Yahya Kemal Kapalı Spor Salonunda bir etkinlik düzenleyeceklerini ve tüm Kağıthane halkının davetli olduğunu dile getirdi.

İnsanların kültür emperyalizminin yanında değil fetih ruhunun yanında olmaya çağırdıklarını kaydeden AGD Kağıthane Şube Başkanı Hüseyin ÜNAL, “Milli piyango adı verilen oyunla kitlelerin kumarla buluşturulmasını sağlayan, her türlü kötülüğe giden yolları açan, birçok gencin çeşitli bağımlılıklara yakalanmasına sebep olan, birçok insanda iffet duygusunu ortadan kaldıran, insanları şehirlerin en orta yerlerinde her türlü ahlaksızlığı yapmaya sevk eden yılbaşı kutlamalarına karşı tepki koymanın her erdem sahibi insanın görevi olduğunu da düşünüyoruz” dedi.

Ünal, “Biz Anadolu Gençlik Derneği olarak 31 Aralık Salı gününü 1 Ocak Çarşamba gününe bağlayan gece Mekke’nin Fethi programı düzenleyeceğiz. Bilindiği üzere yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke, İslam Ordularınca 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Biz bu programları düzenlerken fethin hicri ya da miladi yıldönümünü ya da fethin kronolojisini konuşmadan ziyade fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz. Programa AGD Genel Başkanı Salih Turhan ve yönetimi de katılacaktır. Tüm halkımızı bekliyoruz ” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
1825 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.