logo

Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği Ahde Vefa Gecesi Düzenledi

Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği Ahde Vefa Gecesi Düzenledi

Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği, Ahde Vefa Gecesi Düzenledi

Kastamonu Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği, 14 Nisan Cumartesi günü Saat:19.00’da Gürsel Mahallesi, Nis Düğün Salonunda “Ahde Vefa Gecesi” düzenledi.

Derneğin kurucuları, eski başkanları ve yöneticileri onuruna düzenlenen geceye; AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Esat Kalay, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, muhtarlar, meclis üyeleri, Kastamonu’nun birçok dernek başkanları, Kastamonu Dernekleri Federasyonu Başkanı, Kastamonulu iş adamları ve çok sayıda Ağlı’lı katıldı.

Program İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başladı. Programın açılış konuşmasını Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, siyasetçi ve iş adamı Hüseyin Aydilek yaptı.

Başkan Aydilek’in konuşmasının ardından dernek kurucuları, eski dernek başkanları, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Esat Kalay, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin birer konuşma yaptı.

Başkan Hüseyin Aydilek geceye sponsor olan tüm firmalara ve seçkin konuklarına plaket hediye etti. Güzide Aydilek’in, Hatice Bacı anısına yaptığı resim tablosunu ise AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir 3 bin 500 liraya satın alarak derneğe katkıda bulundu. Kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği Ağlı Gecesinde yemekler ve tatlılar yenildi.

Başkan Hüseyin Aydilek, geceye katılan Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun’a; Kastamonu Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği’ne vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket verdi. Ayetullah Coşkun plaketini AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir’in elinden aldı.

Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği, katılımcılara Kastamonu yöresine ait tatlılardan oluşan birer hediye paketi sundu. Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak ise dernek başkanlarına ağaç işlemeli tuğra hediye etti.

Program sonunda Kastamonu’nun yerel sanatçılarının söylediği türküler, duygulu anlar yaşattı. Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1222 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.