logo

Ak Gençlik Kağıthane’de Veysel Sevim dedi

Ak Gençlik Kağıthane’de Veysel Sevim dedi

Ak Gençlik Kağıthane’de Veysel Sevim dedi

Ak Parti Kagithane Genclik Kolları Veysel Sevim

 

AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresi 25.01.2015 Pazar günü Saat:16.00’da Yahya Kemal Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Kağıthane Genclik Kolları Kongresi

Kongreye İstanbul Milletvekili Muhammed Bilal Macit, Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Eşi Fatma Kılıç, AK Parti Kağıthane Eski İlçe Başkanı Sami İlhan, Ak Parti 2.Bölge Aday Adayı Seyit Ahmet Çandır, İstanbul’un önemli ilçelerinin AKP İlçe Başkanları, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Kağıthaneliler katıldı.

Ak Parti Kağıthane Genclik Kolları 4.Olagan Kongresi

Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanının Açılış konuşmasından sonra protokol konuşmalarına geçildi. Protokol konuşmalarından sonra kürsüye gelen Veysel Sevim ve Burhan Aydoğan 5’er dakikalık seçim konuşmalarını yaptılar.

AK Parti Genclik Kolları Kağıthane

Konuşmaların ardından  oylamaya geçildi. AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresine Beyaz Liste ile Veysel Sevim, Mavi Liste ile Burhan Aydoğan aday olarak katıldı. 237 delegenin oy kullandığı seçim  sonunda Beyaz Liste ile Veysel Sevim 132 oy alırken, Burhan Aydoğan’da 105 oy aldı. Kağıthane Gençlik Kolları İlçe başkanlığını bu sonuçlara göre Veysel Sevim kazandı.

Veysel Sevim

Veysel Sevim Kimdir?

1986 Erzurum, Narman doğumlu. 2002’de Telsizler Mahallesi Gençlik Kollarında görev yaptı. 2011’de İlçe yöneticisi oldu. 2012’de yürütme kurulu olarak görev aldı ve Ar-Ge Birim Başkanlığı yaptı. 2014’te Teşkilatlanma Birim Başkanlığını en iyi şekilde tamamlayarak 2015’te Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına aday olarak oy çoğunluğu ile ilçe başkanlığını kazandı. Telsizler Mahallesinde oturuyor ve evlidir.

Ak Parti Gençlik Kolları Yeni Yönetim Listesi:

ak parti kagithane veysel sevim liste

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
3089 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.