logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan Görevi Bırakıyor

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan Görevi Bırakıyor

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan Görevi Bırakıyor

 AK Parti Sami Ilhan

Ak Parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen, geleneksel bayramlaşma programında, Ak Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, Aralık ayında gerçekleşecek olan ilçe kongresinde ilçe başkan adayı olmayacağını açıkladı.

 

AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan ”Ak Parti’de Altı yıldır ilçe başkanı olarak görev yaptım. Tamamen kendi arzum ve isteğim doğrultusunda, ilçe başkanlığı görevimi bırakıyorum. Önümüzdeki kongrede ilçe başkan adayı değilim. Bizden sonra görev alacak arkadaşımıza üstün başarılar diliyorum” dedi. İlhan, bizler Kağıthane’de yaşıyoruz, Kağıthane’de sokakta yine karşılaştığımızda birbirimize yine selam vereceğiz” diyerek tüm siyasi parti ilçe başkanları ile vedalaştı.

Sami İlhan Kimdir?

1967 Yılında Sivas, Koyulhisar’da doğdu. İlk orta öğrenimini Sivas’ta, Yükseköğrenimini Yıldız Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesinde Makina Mühendisliği Bölümünde tamamladı.  Yaklaşık 17 yıldır Kağıthane de siyaset yapan İlhan, bu süre içinde Siyasi Partilerin bünyesinde Mahalle Teşkilatından İlçe başkanlığına kadar değişik kademelerde görev yaptı. 13 yıllık belediyecilik tecrübesi olan Sami İLHAN, evli ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler: » » » » » » » »
7426 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.