logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle Beyaz Kafeterya Sosyal Tesislerinde basına kahvaltı verdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı Kağıthane

Kahvaltıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Halkla İlişkilerden Sorumlu Filiz Cengiz, Sosyal İşlerden Sorumlu Ümmühan Keçoğlu, Sekreterya Gülay Balcı, Ak Parti Teşkilat Başkanı İbrahim Bulut, Halkla İlişkiler Başkanı Erkan Yıldırım, Kağıthane AK Parti Meclis Üyesi Selçuk Şişman eşi Zeynep Şişman, Yerel basından Hasbahçe Gazetesi, Yön Gazetesi, Sadabad Haber Gazetesi, İstanbul Ses Gazetesi, Genç Gündem Gazetesi ve Ulusal Basından Yeni Yüzyıl Gazetesi katıldı.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kahvaltı sonrası ev sahibi olan AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, yerel ve ulusal gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak katılan herkese teşekkür etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Kahvaltı sonrası söz alan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlayarak ”Bende eski bir gazeteciyim. Refah partisi yönetiminde siyaset yaparken, Kağıthane’de ilk yerel gazeteyi bizler çıkardık. İşin önemini ve zorluğunu çok iyi biliyorum. Bir meslektaşınız olarak gününüzü tebrik ediyor, kutluyorum” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kahvaltı

AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, “Okuyan herkesin bir gazetecilik macerası vardır. Bizde TEKLİF adında bir dergi çıkardık. Bende bu dergide birkaç yazı yazdım. Mesleğiniz gerçekten çok zor. Yerel gazeteler toplumun hem nabzını ölçüyor hem de hassasiyetlerini dile getiriyor. O yüzden emeğiniz kutsaldır. Hepinizi tebrik ediyorum. Yerel ve Ulusal basının gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun bu vesile ile yerel ve ulusal basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum dedi. Konuşmaların ardından çaylar içildi, sohbetler yapıldı. Kahvaltı sonrası hatıra fotoğrafları çekildi.

AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, kahvaltıya katılan yerel ve ulusal basına teşekkür ettikten sonra 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün anısına birer kalem hediye etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
1900 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.