logo

Ak Parti Kağıthane Teşkilatının Gönlündeki Başkan Kim?

Ak Parti Kağıthane Teşkilatının Gönlündeki Başkan Kim?

Ak Parti Kağıthane Teşkilatının Gönlündeki Başkan Kim?

ünal akgül

Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı seçiminde henüz adaylar belli olmadı.

Teşkilatta yapılan söyleşilerde farklı adaylarla ve mevcut durumlarda bölünmeye, kutuplaşmaya doğru gittiğini, 2015 genel seçimlerine az bir zaman kala Ak Parti Kağıthane teşkilatında bir rehavet havasına uğrayacağını savunanlar, aslında teşkilatı toparlayacak, ilkeleri ve dürüstlüğü ile saygınlık kazanmış bir isim üzerinde konsensüs sağlamış durumda.

Kağıthane teşkilatının önerdiği ve tüm teşkilatı tek çatı altında toparlayacak ismin daha önce teşkilat başkanlığı yapmış, yapıyı en alttan en yukarıya kadar bilen, teşkilat başkanlığı döneminde görevini başarıyla yerine getirmiş ve 2 dönem seçim koordinasyon merkezi başkanlığı yapmış bir isim Ünal AKGÜL. Tabi ki parti kurulları, il yönetimi ve il başkanlığı bu konuda karar verici rolü üstlenecektir. 

ünal akgül kağıthane

Ünal AKGÜL Kimdir?

2001 Ak Parti Kağıthane ilçe yönetimi kurucu üyesi, 4 dönem ilçe teşkilatında görev aldı. Ar-Ge, Yerel yönetimler, Teşkilat Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevlerinde bulundu. Liseyi Kağıthane İmam Hatip Lisesinde okudu. Ardından Trakya Üniversitesinde Gıda Mühendisliği okudu. AKGÜL 1968 doğumlu evli ve 5 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak şimdiden Ak Parti Kağıthane ilçe teşkilatının Aralık ayı içerisinde yapılacak kongresi ilçemiz için hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » »
4178 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.